Harnici

Cunoasteti proverbul: cine se scoala de dimineata departe ajunge. Il stiu perfect si cei de la CSM Moinesti. Revelatia precedentei editii de campionat din liga a treia s-a dovedit cea mai harnica echipa din Seria l.

Moinestenii si-au reluat pregatirile inca de saptamâna trecuta, iar in week-end au programat deja primul amical. Adversara le este Petrotub, intr-un joc programat sâmbata, la Roman. Aceasta este prima confruntare dintr-o serie de minimum opt partide-test pe care antrenorul-jucator Sorin Trofin si le doreste in aceasta vara.

PUBLICITATE

Continuitate

“Toti baietii sunt dornici de treaba, asa ca nu avea niciun rost sa o mai lungim cu vacanta”, a explicat Sorin Trofin, care se bucura ca poate conta pe acelasi lot de jucatori ca si anul trecut. Cu o exceptie: atacantul Edi Tismanaru, intors la munca, in Norvegia. In rest, toti ceilalti moinesteni care s-au clasat pe locul 3 in sezonul trecut au decis sa ramâna la echipa. De la portarul Barna, caruia i-a fost prelungit imprumutul de la Ceahlaul ll Piatra Neamt si pâna la golgheterul Gabi Darie.

Intariri

“E foarte bine ca nu a plecat nimeni deoarece am format un grup frumos aici, la Moinesti, cu care putem face treaba buna in continuare. Intentia noastra este sa ne intarim lotul”, a declarat Trofin. Moinestenii vor testa câtiva fotbalisti tineri sub 20 de ani de la FC Vaslui si Ceahlaul ll, dar au in vizor si câtiva jucatori cu experienta de la alte divizionare C, aici incluzând-o si pe nou-promovata AS Negri, formatie care nu a decis inca daca se va inscrie sau nu in Liga a lll-a.

Inscriere

Si apropo de inscrieri: in cursul zilei de ieri, conducerea CSM Moinesti s-a deplasat la Bucuresti, pentru a confirma participarea in editia 2013-2014 a campionatului Ligii a lll. Chiar daca nu indeplinesc inca toate exigentele juridice ale FRF (infiintarea unui club privat), moinestenii au convingerea ca nu vor intâmpina probleme cu inscrierea in campionat.

“Suntem un club cu toate platile la zi, asa ca nu are rost sa ne facem griji”, a concluzionat Sorin Trofin, care a dezvaluit si obiectivul echipei: o clasare mai sus decât anul trecut. Si sa stiti ca nu intotdeauna mai binele e dusmanul binelui!


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ