Invinsa cu scorul de 6-0 in primul meci oficial al sezonului, sustinut acasa, contra Moinestiului, in Cupa României, divizionara C bacauana Aerostar si-a reconfigurat componenta sistemului defensiv.

Astfel, “aviatorii” si-au adus doi portari (Trifan, de la Focsani si Savu, imprumutat de la concitadina Sport Club) si doi noi fundasi laterali: juniorul Petre Sârbu, achizitionat definitiv de la FC Vasluis si “veteranul” Vasile Dobârceanu, liber de contract.

Ultimele rezultate ale echipei pregatite de Ghita Chitic sunt incurajatoare: 3-3 la Roman, cu Petrotub si 1-1 pe terenul Cetatii Târgu-Neamt”. Aerostar va debuta in campionatul Ligii a lll-a, pe teren propriu, contra Moinestiului, intr-un meci programat saptamâna aceasta, vineri, 30 august.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ