Divizionara C Aerostar isi va relua pregatirile in doua etape. Luni, 15 iulie este programat primul antrenament pentru jucatorii domiciliati in Bacau, pentru ca fix o saptamâna mai târziu sa aiba loc reunirea lotului in format complet.

Pâna pe data de 22 iulie, “aviatorii” spera sa-si gaseasca si un nou antrenor. “Nu mai alergam dupa antrenori, ci asteptam ca acestia sa se autopropuna. Cine doreste sa pregateasca Aerostarul, trebuie sa-si depuna CV-ul la sediul clubului”, era anuntul-soc facut in urma cu doua saptamâni de presedintele clubului, Doru Damaschin.

“Pâna acum am primit sase solicitari din partea unor tehnicieni care sunt interesati sa preia conducerea echipei si e posibil sa mai apara doritori”, a punctat presedintele sectiei de fotbal, Valerian Voicu. “Nu inseamna automat ca noul antrenor va fi dintre cei inscrisi pe aceasta lista. Având in vedere ca in ultimele doua sezoane am facut nenumarate schimbari pe banca tehnica, dorim ca alegerea de acum sa fie una pe termen lung”, a adaugat Voicu.

PUBLICITATE

Pâna la numirea noului antrenor, Aerostarul este extrem de activ la capitolul “renuntari”. Astfel, bacauanii s-au despartit de trei dintre titularii sezonului trecut: portarul Roca, mijlocasul Tofan si atacantul Madalin Munteanu. Cei trei se afla la final de contract, iar conducerea clubului nu intentioneaza sa le prelungeasca angajamentele. Totodata, “aviatorii” au decis sa desfiinteze echipa a doua a clubului, Aerostar ll, care activa in Liga a lV-a.

“Marea majoritate a jucatorilor de la Aerostar ll bateau pasul pe loc. Cei patru sau cinci juniori de acolo care au inregistrat un progres se vor alatura primei echipe a clubului”, a sunat explicatia sefilor.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

  1. Era clar ca n-o sa le prelungeasca contractele celor trei; ei erau singurii baieti de la echipa care aveau personalitate si cele mai mari salarii de la echipa 7-800 de roni (astea fiind cele mai mari salarii :))) )…
    Cat despre politica echipei, titlul vostru spune totul: nu vine nici un antrenor la o echipa care nu vrea decat sa faca bani cu zero investitii, practic pe spinarea si vointa copiilor de acolo… Si la treaba asta pot fi martori Apostol si Solomon care au fugit rupand pamantul de acolo…
    Colac pese pupaza astia desfiinteaza si echipa a doua… e clar care e viitorul echipei… Toata lumea stie ce se intampla acolo,chiar nu se gaseste nimeni sa puna niste intrebari, sa faca un pic de curatenie?
    Asta e, ne meritam soarta, Dumnezeu cu mila…
    P.S. Sper sa-mi postati comentul…

LĂSAȚI UN MESAJ