Ultima zi de cantonament aduce primul amical al verii pentru Sport Club Bacau. Nou promovata in liga secunda va intâlni o alta “matricola”, dar dintr-o categorie inferioara: Cetatea Târgu-Neamt, proaspat revenita in esalonul al treilea sub conducerea lui Ovidiu Marc.

Meciul dintre Sport Club si Cetatea se va disputa astazi, cu incepere de la ora 10.30, pe stadionul “Municipal”, iar Viorel Tanase va utiliza intreg lotul avut la dispozitie, cu exceptia lui Burca a carui accidentare il va tine departe de gazon timp de aproape o luna. Nu vor lipsi, in schimb, fostii componenti ai FCM Bacau, Mihalachioaie, Lozneanu si Curiliuc, toti trei achizitionati in aceasta vara.

Opt bucati

Confruntarea cu Cetatea Târgu-Neamt este prima dintr-o serie de opt jocuri-test pe care Sport Club le va sustine pâna la inceperea campionatului. Saptamâna viitoare, sunt programate jocurile cu Aerostarul (7 august) si Dunarea Galati (10 august), ambele in Bacau, pentru ca pe 12 august, “galben-rosii” sa plece la Baile Felix, intr-un stagiu de pregatire, care va include alte cinci meciuri de verificare: cu divizionarele B Olimpia Satu Mare si FC Bihor (pe 14, respectiv 17 august), cu CS Osorhei (20 august), cu Debrecen, in Ungaria, pe 21 august si cu CSMS Iasi pe 23 august, la Oradea.

PUBLICITATE

Luni se trage

Pâna la inceperea campionatului, bacauanii vor mai bifa un meci, insa unul cu caracter oficial, programat pe 28 august, in turul al patrulea al Cupei României. Pâna sa-si afle adversara din Cupa, oamenii lui Tase vor cunoaste componenta Seriei Ligii a ll-a, dar si programul turului de campionat. Luni, la Casa Fotbalului, conducerea Federatiei va bate in cuie alcatuirea celor doua serii ale campionatului cadet si programul meciurilor.

De un singur lucru sunt siguri inca de pe acum cei de la Sport Club: fiind nou promovati, indiferent de adversarul harazit de tragerea la sorti, primul meci il vor disputa acasa. Iar “acasa” va insemna stadionul “Aerostar”. Pentru jumatate de campionat sau cât Dumnezeu va dura modernizarea “Municipalului”.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ