Dupa doua victorii in testele cu divizionarele C Cetatea Târgu-Neamt (scor 2-1) si Aerostar (3-0), nou promovata in liga secunda, Sport Club Bacau si-a masurat fortele cu viitoarea adversara din campionat, Dunarea Galati.

Amicalul, desfasurat sâmbata dupa-amiaza, pe “Municipal”, pe o caldura naucitoare, s-a incheiat nedecis, 0-0. In primul mitan, gazdele au avut mai mult initiativa, insa lufturile lui Husein si indecizia lui Ungureanu l-au gratiat pe portarul galatean Abraham.

Desi prezentata ca o formatie ce-si propune promovarea in Liga l, Dunarea nu a fost cu nimic peste Sport Club. Dimpotriva! Cât despre coordonatorul de joc al oaspetilor, Iulian Apostol, prestatia fostului jucator al Unirii Urziceni a fost in ton cu porecla sa: “Mucles”. In partea secunda, dupa o transversala tintita de oaspeti, prin Moise, dintr-o lovitura libera de la peste 30 de metri, fotbalul si-a luat “la revedere”, jucatorii ramânând pe teren numai si numai pentru a exersa pasa lunga.

Plictisitor! Antrenorul gazdelor, Viorel Tanase a folosit garnitura: Petrariu (min. 46 Olteanu)- Mihalachioaie, Adascalitei Sascau- Intuneric, Strugariu- Husein, Cl. Tudor, B. Rusu- B. Ungureanu. Dupa pauza au intrat: Olteanu, Medesan, Dumitriu, Majer, Luncanu, Hurdubei, Predoiu, Schiopu si Blanaru.
Astazi, Sport Club va pleca intr-un cantonament la Baile Felix, in cadrul caruia va sustine alte cinci jocuri de verificare: cu Olimpia Satu Mare (pe 14 si 23 august), cu FC Bihor (pe data de 17), CS Osorhei (20 august) si cu Debrecen, in Ungaria, pe 21 august.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ