Fotbalul românesc asteapta cu nerabdare intrunirea Comitetului Executiv al FRF, programata la finalul acestei saptamâni. In sedinta de sâmbata se va decide câte echipe va avea Liga l si care vor fi acelea si, totodata, se va stabili componenta seriilor din esaloanele doi si trei. Nou promovata in liga secunda, Sport Club Bacau are un motiv suplimentar pentru a-si indrepta antenele catre sedinta de la Casa Fotbalului: data inceperii campionatului. In functie de aceasta, bacauanii vor hotari când sa-si reia pregatirile.

Pe 8 sau 15 iulie

“Daca sezonul la liga secunda va incepe asa cum s-a stabilit initial, pe 7 septembrie, atunci noi ne vom reuni pe 15 iulie. In cazul in care startul campionatului va fi devansat cu o saptamâna, atunci vom suna si noi goarna mai devreme, pe 8 iulie”, a anuntat noul antrenor al Sport Clubului, Viorel Tanase, care a asigurat ca aceasta este singura incertitudine din programul de pregatire al echipei: “In rest, totul e batut in cuie: cantonament, stagiu de pregatire, amicale”.

PUBLICITATE

Adversare din Ungaria

Adimtând ca data inceperii campionatului Ligii a ll-a va ramâne in picioare, iar bacauanii isi vor relua antrenamentele pe 15 iulie, atunci in perioada 22 iulie- 4 august, Hurdubei si Comp. se vor afla intr-un prim cantonament la stadionul “Letea”. Pe 7 si 11 august, SC-ul va juca primele doua amicale ale verii, cel mai probabil cu divizionarele C Aerostar si CSM Moinesti, iar pe 12 va pleca intr-un stagiu de doua saptamâni la Baile Felix, in care va sustine cinci jocuri-test, dintre care doua contra unor adversare din Ungaria.

Lotul, in reconstructie

Singura problema inca nerezolvata este cea a lotului de jucatori. Deocamdata, doar stoperul Bamba si-a incheiat contractul cu SC-ul, insa conducerea nu exclude definitiv posibilitatea unei prelungiri a intelegerii. La polul opus, nou promovata si-a asigurat serviciile fostului fundas central al FCM Bacau, Andrei Lozneanu si se afla in discutii avansate cu alti doi ex-“galben-albastri”, Mihalachioaie si Curiliuc, care nu vor mai continua cu CSMS Iasi. Bacauanii se afla in tratative si cu Astra pentru aducerea unui atacant si, mai ales, cauta un coordonator. Unul smecher, care sa dea tonul la joc, asa cum dau sefii ai mari de la FRF ora exacta.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ