Zi importanta pentru Sport Club Bacau. Nou promovata il liga secunda isi va cunoaste astazi adversarii din campionat, dar si ordinea in care ii va intâlni. In jurul prânzului, la “Casa Fotbalului”, conducerea FRF va stabili atât componenta celor doua serii ale campionatului cadet, cât si programul turului, care ar urma sa debuteze pe 7 septembrie.

Dupa decizia TAS, care a reintrodus pe Concordia Chiajna in prima liga si a trimis Rapidul in B, configuratia Seriei l a celui de-al doilea esalon fotbalistic ar fi urmatoarea: CSMS Iasi, Delta Tulcea, CF Braila, CS Otopeni, Unirea Slobozia, Dunarea Galati, FC Clinceni, Rapid CFR Suceava, Farul Constanta, Sportul Studentesc, Sport Club Bacau, Gloria Buzau, ACS Berceni si Rapid Bucuresti. Este posibila ca Seria l sa fie completata cu Chindia si Dinamo ll, echipe retrogradate in vara, dupa cum nu este exclusa definitiv nici varianta comprimarii celor doua serii! Asta in conditiile in care multe grupari (Farul, Rapid CFR Suceava, Delta Tulcea din Seria l) se confrunta cu probleme de ordin financiar.

Pâna sa-si afle adversarele din campionat, Sport Club si-a masurat vineri fortele cu o noua promovata in Liga a lll-a, Cetatea Târgu-Neamt, in primul amical al verii, desfasurat pe “Municipal”. Bacauanii s-au impus cu dificultate, cu scorul de 2-1, dupa ce oaspetii au condus la pauza cu 1-0, gratie executiei de finete (“scarita” cu stângul peste portarul Stirbu) a lui Ungureanu. In min. 68, elevii lui Viorel Tanase au restabilit egalitatea prin Predoiu, care a fructificat o pasa pe culoar a lui Claudiu Tudor, pentru ca zece minute mai târziu, Majer sa aduca victoria echipei sale, ca urmare a transformarii unei lovituri libere. Saptamâna aceasta, Sport Club va bifa doua noua meciuri-test in Bacau: miercuri, cu Aerostar, iar sâmbata, cu Dunarea Galati.
Dan S.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ