Doua meciuri, doua infrângeri. Acesta este bilantul primei saptamâni pentrecute de Sport Club Bacau in cantonamentul de la Baile Felix. Dupa corectia suferita in fata Olimpiei Satu Mare (scor 1-4), gruparea bacauana a pierdut si jocul-test desfasurat sâmbata seara, la Oradea, contra Bihorului.

De data aceasta, scorul a fost unul strâns: 2-1 in favoarea gazdelor, care au deschis scorul in min. 28, atunci când Florin Lazar a sutat imparabil la vinclu, din vole, de la aproximativ 14 metri. Imediat dupa pauza, Bogdan Rusu a restabilit egalitatea, finalizând cu o lovitura de cap o schema de la o faza fixa, pentru ca in min. 65, Sfârlea sa stabileasca rezultatul final.

“Fata de amicalul cu Olimpia, echipa a aratat ca este in progres, atât din punct de vedere tactic, cât si fizic. Am avut o cu totul alta atitudine, iar la scorul de 1-1 am avut in mai multe rânduri posibilitatea de a trasna jocul in favoarea noastra.

PUBLICITATE

Din pacate, suntem lipsiti de luciditate la finalizare si, totodata, gresim foarte usor in faza defensiva”, a concluzionat antrenorul Viorel Tanase, care a utilizat urmatoarea formula de echipa: Olteanu- Mihalachioie, Adascalitei, Lozneanu- Intuneric, Strugariu- Husein, Cl. Tudor, Hurdubei- B. Ungureanu.

Au mai jucat: Petrariu, Luncanu, Blanaru, Dumitriu, Schiopu, Majer, B. Rusu, Miron, Tutu si Predoiu. Mâine, Sport Club ar urma sa joace un meci de verificare cu CS Osorhei, insa divizionara C bihoreana a solicitat ca amicalul sa fie amânat pentru joi.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

  1. SC Bacau au chiulit in liga a 3-a, avand disputate putine jocuri. Acum au dat de greu, dar au un avantaj, ca sunt odihniti. Daca totusi nu merge 1-4-2-3-1, ar fi bine sa se treaca la clasicul 1-4-4-2, care ofera mai multa siguranta apararii si jocului, in general. Aceasta, daca cei doi mijlocasi la inchidere (la 1-4-2-3-1) nu sunt experimentati (gen Strugariu, Dumitriu). Echipa (de baza) de inceput tot timpul a fost pe 1-4-2-3-1. Sa se incerce 1-4-4-2 si cu echipa de start. Vor fi surprize placute. Astfel, se contureaza o echipa de genul: 1-4-4-2 = Olteanu (Petrariu) – Mihalachioaie, Adascalitei, Lozneanu, Luncanu – Schiopu, Intuneric, Majer / Cl. Tudor, Hurdubei / Curiliuc / Miron – Bg. Ungureanu (Predoiu, Traore), Bg.Rusu (Hurdubei); 1-4-2-3-1 = Olteanu (Petrariu) – Mihalachioaie, Adascalitei, Lozneanu, Luncanu – Intuneric, Majer – Schiopu, Cl. Tudor (Sascau), Hurdubei / Curiliuc / Miron – Bg. Ungureanu / Bg. Rusu (Predoiu, Traore).

LĂSAȚI UN MESAJ