Etapa a 23-a a Ligii a IV-a a programat derby-ul campionatului, dintre vicelidera Sport Club II si fruntasa CS Nicolae Balcescu. Jocul desfasurat sâmbata dupa-amiaza, pe stadionul “Lucretiu Avram” a fost controlat in totalitate de Sport Club II, care s-a impus la scor, cu 5-1, preluând astfel, din nou, sefia clasamentului.

Pentru “satelitul” Sport Clubului au marcat Traistaru, Bojescu, Toma, Intuneric si Maghinici, golul oaspetilor fiind realizat de B. Lupu. In urma acestei victorii, Sport Club II ajunge la cota de 56 de puncte, cu doua mai multe fata de invinsa sa si pune, practic, ipoteca pe titlul de campioana a judetului.

Din pacate, indiferent cine va reprezenta Bacaul la “barajul” de promovare, care, din aceasta vara, se va juca tur-retur, are sanse minime daca nu chiar nule de a activa in Liga a III-a din sezonul viitor. Si asta pentru ca nici Sport Club II si nici CS Nicolae Balcescu nu beneficiaza de un sprijin financiar consistent, care sa le permita saltul de categorie in Liga a III-a.

PUBLICITATE

In aceste conditii, pentru al patrulea an la rând, campioana Bacaului ar urma sa intoarca spatele Ligii a III-a. In anii din urma, CS Caiuti, AS Negri si Sport Club II nu s-au inscris in C, desi câstigasera “barajul” de promovare.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ