Din ratiuni financiare, gruparea bacauana nu se va prezenta la “barajul” de promovare in C cu Atletico Vaslui si ar putea juca sâmbata finala de Cupa a României cu AS Filipesti, amânata din cauza conditiilor meteo

Vremea nu tine cu Sport Club II. Si nici vremurile! Echipa infiintata sub denumirea de “Mesagerul”, are parte de o saptamâna agitata.

Ploaia torentiala care s-a abatut marti dupa-amiaza asupra Bacaului a facut impracticabil terenul de pe “Letea”, gazda finalei de Cupa a României, faza judeteana, dintre Sport Club II si AS Filipesti.

PUBLICITATE

In aceste conditii, finala Cupei a fost amânata si s-ar putea desfasura sâmbata, de la ora 11.00, pe “Lucretiu Avram”.

Tot sâmbata, 27 iunie, este programat si “barajul” de promovare in Liga a III-a pe care Sport Club II ar urma sa-l joace impotriva celor de la Atletico Vaslui. Numai ca Sport Club II a anuntat ca nu se va prezenta la “baraj”.

Motivul? Unul cât se poate de simplu: “seceta” din conturile formatiei bacauane. Iar aici se cuvine o precizare. Chiar daca au aceeasi identitare sportiva, divizionara B Sport Club si asa-zisul “satelit” Sport Club II au “bucatarii” separate.

Prin urmare, cheltuielile pentru “baraj” ar trebui sa fie suportate de Sport Club II.

Altfel spus, de gruparea condusa de Corneliu Gavrilescu si la care sunt legitimati, printre altii, Vasile Jâmbu, fost pâna de curând director al clubului Primariei, CS Stiinta Municipal Bacau si Gabriel Toma, presedintele fantomaticei AS Victoria, care obtinuse anul trecut o finantare de 100.000 de euro din bani publici, pe Legea 350/ 2005! Ehe, alte vremuri, nu? Schimbatoare ca vremea!


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

  1. Ce meciuri odata pe Proletarul cu Tica Sofronie in poarta.Apoi Bacaul avea vreo 2-3 derby la matinal, era mai cea mai mare placere pt microbisti un meci pe Partizanul, Aripile, Proletarul, Letea, Parcul Libertatii si inclusiv pe zgura de linga stadionul mare unde era derby intre echipele de surdo-muti (mai exista oare ?).
    Apoi cand dupa amiaza Bacaul lui Soiman,Solomon,Andries, Mangeac etc etc jucau pe stadionul mare erau spectatori si la geamurile de la spital cu perfuzia in vena,Interventiile radio ale lui Ilie Dobre cind U. Craiova lua un 6-0 la fotbal minut cu minut se auzeau in radio solo 500 in toata tara. Bacaul era pe harta fotbalului national.
    Acum?

  2. Acum fotbalul e doar pentru “cunoscatori” precum goian, pozinarea, jimbu, gabriel toma (cine dreaq o mai fi si asta) sau pentru buzunarele lui stavarache. Trebuie ras totul si reconstruit de la capat cu oameni precum Ciocoiu si Ghita Poenaru, cu echipe de copii si juniori precum FC Bacau, Sporting Bacau, Viitorul si Aerostar si, in mod special, cu urgentarea lucrarilor la stadionul Municipal. Altfel, nu vom avea fotbal in vecii vecilor

LĂSAȚI UN MESAJ