Week-end-ul trecut a programat jocurile etapei a 21-a din cadrul Ligii a IV-a. Scorul rundei a fost stabilit de meciul de la Bacau, dintre Sport Club II si Flamura Rosie Sascut.

Bacauanii s-au impus cu 10-0, insa partida a durat doar 70 de minute deoarece oaspetii, care, ca de obicei, au evoluat inca din start in inferioritate numerica, s-au retras de pe teren.

CS Nicolae Balcescu si-a pastrat statutul de lidera, impunându-se cu 3-1 pe terenul Vulturului Magiresti. Celelalte rezultate: AS Filipesti- CSM Moinesti 4-1, Magura Casin – UZU Darmanesti 0-1, CS Dofteana – Vointa Gârleni 3-2, AS Târgu-Ocna- Gloria Zemes 1-0. Meciul AS Tescani – AS Negri nu s-a jucat deoarece masina care ii transporta pe oaspeti a ramas in pana, in timp ce AS Siretu si Vointa Oituz au stat.

PUBLICITATE

In clasament conduce CS N. Balcescu, cu 48 puncte, urmata de Sport Club II, cu 47 p. si de Vointa Gârleni, cu 34p. Programul etapei viitoare: AS Negri- Sport Club II, AS Siretu – Vointa Oituz, CS Dofteana – AS Filipesti, CSM Moinesti – Gloria Zemes, AS Tg. Ocna – Vulturul Magiresti, CS Nicolae Balcescu- AS Tescani, Vointa Gârleni – UZU Darmanesti. Fl. Rosie Sascut si Magura Casin stau.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ