Ceea ce era de asteptat, s-a intâmplat: Gauss Racaciuni este noua lidera a Ligii a IV-a. Iar etapa a 30-a a confirmat diferenta clara dintre Gauss si Biruinta Letea Veche, fosta fruntasa a campionatului. Astfel, in timp ce trupa lui Gabi Bojescu a surclasat cu 6-1 pe Gloria Zemes, Biruinta a fost umilita cu 0-6 pe teren propriu de tânara echipa a Viitorului Curita.

Gauss ocupa primul loc cu 70 puncte, cu cinci peste Biruinta. Gruparea din Letea-Veche ar putea ajunge, totusi, la cota 68, daca va câstiga la masa verde jocul de miercurea trecuta, de la Filipesti, la care gazdele nu au putut asigura asistenta medicala. Chiar si in acesata situatie, Gauss-ul este, insa, greu de prins, Biruinta urmând sa lupte doar pentru locul 2 cu “masina de goluri” a Viitorului Nicolae Balcescu, care totalizeaza 66 de puncte.

“Ne bucuram ca eforturile echipei au fost incununate de succes si ca, in sfârsit, am ajuns acolo unde ne e locul, in fruntea clasamentului. Suntem increzatori in sansele de promovare, mai ales ca, din discutiile purtate cu domnul primar Cheta si cu domnul doctor Postolache, finantatorul nostru, beneficiem de intreg sprijinul pentru a face pasul spre C.

Daca vom promova in Liga a III-a vom continua sa jucam la Racaciuni”, a declarat managerul liderei, Sebi Pauceanu. Rezultatele complete inregistrate in weekend: ACS Viitorul N. Balcescu- Vointa Oituz 9-0, AS Tescani- Magura Casin 5-0, Siretul Bacau- Vulturul Magiresti 5-4, Gauss Racaciuni- Gloria Zemes 6-1, Biruinta Letea- Veche- Viitorul Curita 0-6, Vointa Gârleni- AS Filipesti 3-1, AS Târgu-Ocna- Fl. Rosie Sascut 8-1, CS Dofteana- AS Negri 7-0. CSM Moinesti a stat.

Astazi se vor desfasura meciurile din “sferturile” Cupei României, dupa urmatorul program: Viitorul Urechesti- UZU Darmanesti, Vulturul Magiresti- Gloria Zemes, Aripile Cleja- Gauss Racaciuni, Siretul- Vointa Gârleni. Toate jocurile incep la ora 17.30.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

  1. Aia de la Biruinta inclusiv fanfaronii din spatele echipei credeau ca va mai tine mult vrajeala. Le-au scos fotbalul din cap (daca le-au avut vreodata, si capul, si fotbalul) niste copii. Interesati-va sa vedeti de ce nu s-a jucat meciul de la Filipesti…. Racaciunii are echipa tare…nu stiu daca vor fi si conditii de L3 dar ar fi frumos sa-i vedem promvind

LĂSAȚI UN MESAJ