Gauss va evolua in Liga a IV-a si in sezonul 2016-2017. Invinsa de iesenii de la Siretul Lespezi in “barajul” de promovare, campioana judetului Bacau a sperat, totusi, ca va face saltul in Liga a III-a la masa verde.

Concret, conducerea Gauss-ului a depus o cerere de inscriere in C, pe care FRF a respins-o, insa, la mijlocul saptamânii trecute.

“Asta e, ramânem in campionatul judetean, in speranta ca la anul vom reusi, in sfârsit, promovarea”, a declarat managerul gruparii, Sebi Pauceanu. Din aceasta vara, Gauss a parasit Racaciuniul in favoarea Bacaului, urmând sa evolueze pe “Letea” sau pe “Lucretiu Avram”.

PUBLICITATE

Chiar daca nu a reusit sa faca pasul spre C, Gauss Racaciuni si-a intarit lotul prin aducerea lui Cristi Haisan, Sorin Ichim si Bogdan Lupu. Cu un picior in curtea gruparii finantate de doctorul Cristian Postolache se afla si Adrian Gheorghiu, care asteapta sa vada ce se va intâmpla cu Sport Club Bacau.

La capitolul plecari figureaza Andrei Intuneric si Gabi Bojescu, rolul de antrenor-jucator detinut de ultimul urmând sa fie luat de Radu Sascau.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ