Start fara surprize in sezonul de primavara al Ligii a IV-a. Ramasa fara grosul trupei care a instalat-o pe primul loc si care in inter-sezon a luat drumul Racaciunului, Biruinta Letea-Veche s-a impus sâmbata, in etapa a 16-a (restanta din tur) cu 2-1, contra Moinestiului. Aflata pe locul 4, la zece puncte in spatele Biruintei, Gauss Racaciuni a inceput, la rândul sau, returul cu o victorie: 3-1 pe teren (goluri marcate de Alin Matei, Cheta si Sascau), rezultat transformat in 3-0 la masa verde in conditiile in care adversarii de la Magura Casin nu au avut viza medicala.

Gauss a evoluat intr-o formula de echipa care ar avea loc si in C: Lepadatu- Dediu, Bojescu, Negru, Dobârceanu- A. Matei, Intuneric, Cl. Filip, Sascau- Boghian, Maghinici. Au mai evoluat: Cheta, Corneanu si Butnaru.

Rezultatele complete ale etapei a 16-a: Fl. Rosie Sascut- Vointa Oituz 1-3, AS Negri- AS Filipesti 0-5, CS Dofteana- Viitorul Curita 2-2, AS Tg. Ocna- Gloria Zemes 1-1, Vointa Gârleni- Vulturul Magiresti 4-3, Biruinta Letea Veche- CSM Moinesti 2-1, Gauss Racaciuni- Magura Casin 3-0, Siretul Bacau- Viitorul Nicolae Balcescu 1-4. AS Tescani a stat.

Programul etapei a 18-a, a doua din retur (13 martie):Vointa Oituz- AS Filipesti, Viitorul Curita- Fl. Rosie Sascut, Gloria Zemes- AS Negri, Vulturul Magiresti- CS Dofteana, CSM Moinesti- AS Tg. Ocna, AS Magura Cassin- Vointa Gârleni, Viitorul N. Balcescu- Biruinta, AS Tescani- Gauss Racaciuni. Siretul sta.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

  1. Păi, cum au jucat fără viză medicala?
    Dacă o echipă nu prezintă 7 legitimații cu viză medicală, meciul nu se dispută!
    Dacă s-a disputat jocul, înseamnă că au avut viză medicală, de ce să le omologhezi scorul cu 3- 0?
    A.J.F., în speță C.J.A. sesizează-te!!! Ceva nu e clar acolo!!!

LĂSAȚI UN MESAJ