Conditiile meteo vitrege din weekend au facut ca etapa a 16-a a Ligii a IV-a sa fie amânata pentru o data care va fi stabilita ulterior.

“Cel mai sigur, runda se va disputa in 2016”, au declarat oficialii AJF Bacau.

In aceste conditii, campionatul va continua cu etapa a 17-a, care se va desfasura la finalul saptamânii, dupa urmatorul program: AS Tescani- Siretul Bacau, ACS Viitorul Nicolae Balcescu- Gauss Racaciuni, AS Magura Casin- Biruinta Letea-Veche, CSM Moinesti- Vointa Gârleni, Vulturul Magiresti- AS Tg. Ocna, Gloria Zemes- CS Dofteana, Viitorul Curita- AS Negri, AS Filipesti- Flamura Rosie Sascut. Vointa Oituz sta. In clasament, lidera este Biruinta Letea-Veche, cu 41 de puncte, urmata de Vointa Gârleni (34p.) si Gauss Racaciuni (31p.).

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ