In acest weekend porneste la drum si Liga a IV-a bacauana. Balul judetean este deschis de intâlnirea dintre CSM Moinesti si Viitorul Nicolae Balcescu, meci programat sâmbata, 3 septembrie, de la ora 11.00. In aceeasi zi si de la aceeasi ora se joaca si partida AS Filipesti- CS Negri.

Grosul intâlnirilor va avea loc sâmbata, de la ora 17.00, dupa urmatorul program: Biruinta Letea Veche- Gloria Zemes, Vointa Gârleni- CS Dofteana, AS Magura Târgu-Ocna- Aripile Cleja si Viitorul Curita- Vointa Oituz, acest ultim meci jucându-se la Onesti, pe Mecon.

Aceeasi arena onesteana va gazdui duminica, de la ora 11.00, si ultima partida a rundei de debut: AS Magura Casin- Flacara Rosie Sascut.

La finalul saptamânii viitoare se va da si startul Ligii a V-a, compusa in acest an din noua echipe. Toate meciurile se vor juca duminica, fiecare echipa având obligativitatea de a utiliza pe tot parcursul jocului un junior care sa nu fie nascut mai devreme de 01.01.1997.

Iata si programul primei etape din Liga a V-a, ce se va derula duminica, 11 septembrie: CSSM Bacau- UZU Darmanesti, Lumina Itesti- Viitorul Geoseni, Speranta Cotofanesti- Viitorul Urechesti, Zorile Faraoani- AS Berzunti. Bradul Mânastirea Casin sta.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ