Campioana Bacaului se va lupta pentru promovarea in Liga a III-a, cu Siretul Lespezi, câstigatoarea campionatului Ligii a IV-a din Judetul Iasi. Conform tragerii la sorti, jocul tur se va disputa pe 18 iunie, la Lespezi, returul urmând sa aiba loc pe 25 iunie, de la ora 17.30, pe terenul formatiei bacauane.

Cu o etapa inainte de finalul campionatului, sefia Ligii a IV-a este detinuta de Gauss Racaciuni, care, cu sase puncte in plus fata de Biruinta Letea-Veche, este virtuala campioana a Judetului Bacau.

Gauss (invingatoare in runda de sâmbata cu 1-0 la Magura Casin, prin golul lui Dediu) mai are de jucat doua meciuri: o restanta cu CSM Moinesti si partida din ultima etapa, contra celor de la ACS Viitorul Nicolae Balcescu. Doua confruntari mai are si Biruinta: o restanta, tot cu Moinestiul si jocul din etapa a 34-a cu AS Magura Casin.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ