Campionatul Ligii a IV-a se va relua pe 7 martie, odată cu etapa a 15-a. O etapă care programează în Seria de Bacău derby-ul la vârf dintre prima clasată AS Suporterilor FCM Bacău și vice-lidera FC Dinamo Bacău. Despărțite de un singur punct în clasament, cele două fruntașe băcăuane sunt urmate în ierarhia Seriei de Voința Gârleni.

În cealaltă Serie, cea a Văii Trotușului, pe podium se află Viitorul Curița, Voința Oituz și CSM Moinești. După încheierea sezonului regulat, Liga a IV-a va continua cu play-off-ul care va reuni primele trei clasate din fiecare serie. Pentru a accede în play-off, dincolo de criteriul sportiv, respectivele echipe trebuie să îndeplinească încă două cerințe: să aibă Certificat de Identitate Sportivă eliberat de MTS și să dispună de echipe de juniori.

În caz contrar, în play-off va ajunge următoarea clasată. De notat faptul că săptămâna viitoare va avea loc tragerea la sorți a barajului pentru promovare în Liga a III-a, campioana Bacăului fiind repartizată într-o urnă în care se mai regăsesc reprezentantele județelor Botoșani, Neamț, Iași, Suceava și Vaslui. „Barajul” va avea loc în dublă manșă, pe 13 și 20 iunie.