Divizionara C bacauana Aerostar si-a luat din plin revansa pentru eliminarea din Cupa Rominiei suferita in fata nou promovatei Atletico Vaslui. Simbata, in etapa a doua a Ligii a III-a “aviatorii” au surclasat cu 3-0 formaaia vasluiana la capatul unui meci care se putea incheia la o diferenta de doua ori mai mare.

Elevii lui Giani Florian au transat meciul in favoarea lor inca din start. Astfel, in min. 7, scorul era de 2-0 pentru gazde, grasie golurilor marcate de mijlocasul U19 Padovei (‘4) si de Homneac (‘7). In min. 11, Tismanaru a ratat o lovitura de la 11 metri acordata in urma unui fault comis de Tartarau (care a fost si eliminat) asupra lui C. Matei.

Desi in superioritate numerica si in ciuda faptului ca au beneficiat de mai multe ocazii din pozitie de unu la unu cu portarul advers Cernat (bun jocul sau), atacantii Aerostarului nu au reusit sa mai marcheze in prima repriza.

Tabela a fost sigilata in debutul mitanului secund, atunci cind Ichim a finalizat cu gol o faza prelunga de atac, nascuta dintr-un corner.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ