Divizionara C bacauana Sport Club isi petrece mai mult timp prin salile de judecata ale Federatiei Române de Fotbal decât pe teren. Depunctata de FRF cu patru puncte ca urmare a faptului ca nu si-a achitat datoriile financiare fata de fostul sau jucator Alexandru Tutu, Sport Club se prezinta, azi, din nou, in fata Comisiei de Disciplina si Etica a Federatiei.

De data aceasta, intr-un alt litigiu financiar: cel cu CSM Pascani. Acest litigiu a dus la deschiderea a sase dosare, in care pascanenii solicita grila de formare pentru jucatorii cedati anul trecut catre Sport Club. Suma totala a litigiului cu CSM Pascani bate spre 440 milioane de lei vechi, suma pe care actuala conducere a SC-ului refuza sa o plateasca.

“Am avut discutii cu cei de la Pascani, prin care le-am propus sa le platim esalonat. Ei vor, in schimb, toti banii deodata, ceea ce este imposibil pentru noi. Daca azi nu se rezolva nimic favorabil noua la FRF, vom da in judecata Federatia”, ameninta conducatorul Sport Clubului, Sebi Pauceanu, care a punctat acuzele pe care le aduce FRF-ului: “De ce vreme de un an Federatia nu a urgentat aceasta speta? De ce cât a fost vechea conducere, in frunte cu Ciocoiu, nu s-a platit vreun leu? Toti au tabarât acum pe noi. Ne iau si punctele, vor sa ne ia si banii, chiar daca situatia noastra nu e deloc una grozava”.

In urma depunctarilor suferite, echipa bacauana a ajuns pe ultimul loc al Seriei I din Liga a III-a, cu 5 puncte. Sâmbata, in etapa a 13-a, SC Bacau va primi vizia celor de la Olimpic Cetate Râsnov.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

7 COMENTARII

 1. Pauceanu, daca ai o meserie, dute si profeseaza.Nu ti-ai dat seama ca managementul nu este pentru tine?Stai la club doar pentru a fura din micile finantari.Ai o imagine destul de proasta si in rindul colegilor taximetristi.Nenorocesti echipa si mai tare.

 2. E “grele”! La cele 4 puncte de penalizare de pana acum s-au mai adaugat inca alte 12 puncte ieri! In total 16 puncte de penalizare, deci suntem la -7 puncte in clasament! 🙁 Iar pe 28 noiembrie mai pot aparea alte puncte de penalizare daca nu se face plata catre echipa din Pascani! 🙁

 3. SC Bacău a ajuns pe minus în clasament. Depunctarea drastică dictată de FRF care nu îi mai dă nicio şansă de supravieţuire clubului moldovean

  Prima echipă din campionatul Ligii 3 care va abandona competiţia este uşor de anticipat. După decizia Comisia de Disciplină şi Etică a Federaţiei Române de Fotbal luată în şedinţa din 16 noiembrie, SC Bacău nu mai are aproape nicio şansă de a evita retrogradarea şi probabil că în această pauză de iarnă, dacă nu cumva mai devreme, se va desfiinţa. În cazul în care nu o va face şi nu îşi va stinge litigiile, atunci SC Bacău va fi în cele din urmă exclusă din campionat.

  SC Bacău a aflat ieri, 17 noiembrie, că a primit încă o penalizate, a treia, de această dată de 12 puncte, după ce săptămâna trecută rămânea fără încă două puncte şi ajungea la un total de patru puncte pierdute la comisii. În acest moment, formaţia care sezonul trecut încheia campionatul Ligii 2 pe locul 4 în play-off, dar cobora în Liga 3 din cauza problemelor financiare are o penalizare de 16 puncte şi a ajuns la -7 puncte în clasamentul Seriei 1, ocupând ultima poziţie retrogradabilă, a 15-a.

  Cele 12 puncte penalizare primite în şedinţa din 16 noiembrie a Comisiei de Disciplină şi Etică a FRF vin în urma celor şase litigii pe care le are cu CSM Paşcani. Celelalte 4 puncte pierdute până acum au fost în urma litigiului cu fostul jucător Alexandru Ţuţu.

  Dacă nu-şi va achita datoriile, SC Bacău va continua să fie depunctată de FRF şi în cele din urmă se va ajunge la excludere.

  ”Comisia în baza art. 24 lit. C pct. 1 lit. b din Regulamentul privind Statutul şi Transferul Jucătorilor de Fotbal, sancţionarea ASC Bacău cu interzicerea dreptului de a transfera şi/sau legitima jucători în calitate de club cesionar, scăderea de puncte asupra celor acumulate în campionat de echipa de categoria cea mai ridicată-depunctare 2 puncte pentru perioada 26.10.2016 – 10.11.2016. Comisia a acordat termen în data de 28.11.2016, ora 15.00, dată la care clubul să prezinte dovada plăţii faţă de creditorul CSM Paşcani pentru a evita în continuare depunctarea”, sună unul dintre cele şase verdicte asemănătoare date de Comisia de Disciplină şi Etică a FRF împotriva SC Bacău.

 4. Așa e când se dau unii mari în chiloți mici….a luat echipa doctorasu buclucaș care e lemn la fotbal.a mai păcălit si jucatorii care sunt la echipa ca le da nu stiu cat si s a făcut ca ploua după aia…ce doamne are datorii…pai bai nene…când ai luat echipa…nu știai? Te dai rănit după aia ca ai datorii?halal oameni care se baga la fotbal si s paraleli…confunda irisu si pupila cu fotbalul…cat despre așa zisa primărie de carton…vai mama lor….cel mai de cacao oraș ….în curând vom fi motiv de glume la radio Zu în locul vasluiului…

 5. Să-i mulțumim frumos omului de fotbal Liviu Goian, apoi fostului primar, un împătimit al sportului (zicea el și acoliții lui), pentru ”performanțele” fotbalului băcăuan.
  Nenorociții !

LĂSAȚI UN MESAJ