Aerostar – Atletico Vaslui (sâmbata, ora 17.00, stadion “Aerostar”)

La primul meci pe teren propriu in campionat, Aerostar vizeaza o dubla lovitura impotriva vasluienilor de la Atletico: o victorie care sa-i aduca atât puncte in clasamentul Seriei I, cât si revansa pentru eliminarea suferita in Cupa României.

“Va fi un meci disputat, mai ales ca, dupa ce ne-a eliminat pe noi, Atletico a trecut in Cupa si de Stiinta Miroslava, iar in prima etapa de campionat a invins-o pe Bucovina Radauti. Asta ne pune in garda, dar nu trebuie sa ne opreasca din drumul catre victorie, cu atât mai mult cu cât jucam acasa”, a declarat antrenorul “aviatorilor”, Giani Florian, care spera sa-i recupereze complet pe Emi Apostu (leziune musculara) si Edi Tismanaru (contuzie). Divizionara C bacauana a inceput campionatul cu o remiza alba pe terenul nou promovatei Inter Dorohoi.

PUBLICITATE

“Dupa aspectul jocului, trebuia sa ne impunem la Dorohoi. Speram sa o facem acum, cu Atletico”, a precizat Florian. Programul complet al etapei secunde din Seria I: Aerostar Bacau- Atletico Vaslui, Sepsi OSK Sfântu-Gheorghe – Inter Dorohoi,Stiinta Miroslava – Metalosport Galati, Cetatea Târgu-Neamt- CSM Pascani, Sporting Liesti- FC Zagon, Petrotub Roman – FC Panciu, Bucovina Radauti- Olimpia Râmnicu-Sarat.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ