Aerostar- FC Zagon 1-0 (0-0)

In sfirsit, Aerostarul s-a ridicat de la sol! Dupa doua infringeri si un egal, “aviatorii” au cunoscut din nou gustul victoriei, invingind cu 1-0 pe FC Zagon, in etapa a XI-a a Ligii a III-a. Primul succes sub comanda lui Costel Ilie s-a materializat gratie unui super-gol realizat de Ramon Gheorghe, in minutul 73.

Servit de Cristi Matei, “decarul” bacauanilor s-a distrat cu apararea oaspetilor, invingindu-l pe Torok cu un sut la coltul lung. Pina in acel moment, portarul Zagonului aparase tot ce se putuse apara. Inclusiv un penalty executat slab de Sorin Ichim in min. 59, atunci cind fundasul echipei din Covasna, Madulerea fusese eliminat pentru faultul comis asupra aceluiasi Ichim.

PUBLICITATE

Din minutul 66, egalitatea numerica a fost restabilita ca urmare a celui de-al doilea cartonas galben primit de atacantul gazdelor, Homneac, pentru o simulare in careul Zagonului. De remarcat evolutia foarte buna a mijlocasului stinga de 16 ani al Aerostarului, Catalin Oanea si pofta de joc a lui Cristi Matei, introdus de antrenorul Costel Ilie in min. 65, in locul lui Ichim.

In meciul de vineri, “aviatorii” au evoluat in formula: Iscu- St. Pavel, Belecciu, Patriche, A. Popa- Apostu, Ichim (’65 Cr. Matei)- Padovei (’84 Scinteie), R. Gheorghe (’81 Strat), Oanea (’90A3 Honea)- Homneac. In celalalt meci jucat vineri in Seria I, Bucovina Radauti a invins-o pe Sporting Liesti cu 2-1. Etapa viitoare, pe 13 noiembrie, Aerostar va evolua in deplasare, contra lui CSM Pascani.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ