CS Panciu- Aerostar 0-0

Costel Ilie a debutat cu o remiza externa pe banca Aerostarului. Sâmbata, in etapa a zecea, “aviatorii” au incheiat la egalitate, 0-0, partida sustinuta pe terenul celor de la CS Panciu. Fara Edi Tismanaru (exclus din lot) si fara Ardei (care a suferit o entorsa la antrenamentul de miercuri), dar cu debutanul de 16 ani Catalin Oanea (venit de la LPS Bacau) in linia mediana, bacauanii au controlat jocul de la Panciu.

Desi a ratat mai multe ocazii de gol, Aerostar se poate declara multumita cu remiza de la Panciu, in conditiile in care in minutul 90, gazdele au fost foarte aproape de a deschide scorul in urma unei lovituri libere, portarul Iscu salvând rezultatul.

PUBLICITATE

“Aviatorii” au evoluat in formula: Iscu- St. Pavel, Patriche, S. Ichim, Strat- Apostu, Oanea- Padovei, C. Matei, Arteni- Homneac. au mai jucat: R. Gheorghe, Honea si Scânteie. Rezultatele complet ale etapei a zecea: Olimpia Râmnicu-Sarat- Sepsi OSK Sfântu-Gheorghe 1-0, CSM Pascani- Inter Dorohoi 3-2, Sporting Liesti- Cetatea Târgu-Neamt 1-0, Petrotub Roman- Stiinta Miroslava 1-1, CS Panciu- Aerostar 0-0, FC Zagon- Atletico Vaslui 3-2, Metalosport Galati- Bucovina Radauti 1-1.

Programul etapei viitoare (6- 7 noiembrie, ora 14.00): Bucovina Radauti- Sporting Liesti, Aerostar- FC Zagon, Cetatea Tg. Neamt- Petrotub Roman, Stiinta Miroslava- Olimpia Rm. Sarat, Sepsi Sf. Gheorghe- CS Panciu, Atletico Vaslui- CSM Pascani, Inter Dorohoi- Metalosport Galati.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ