Aerostar- Olimpia Rm. Sarat 1-3 (1-1)

Vineri, in etapa a noua a ligii a III-a, Aerostar a inregistrat prima infrângere acasa din 2015. “Aviatorii” au cedat cu 3-1 jocul sustinut in compania vice-liderei Olimpia Râmnicu-Sarat.

Oaspetii au deschis scorul in min. 7, prin D. Oprea, insa bacauanii au restabilit egalitatea dupa doar trei minute, prin Matei, care a reluat in plasa un balon sutat in prealabil in bara de Padovei. Cu cinci minute inainte de pauza, portarul gazdelor, Iscu a parat un penalty acordat pentru un fault comis de Belecciu si executat de Ghitulescu, insa in partea secunda Olimpia a reusit desprindere.

Mai intâi, in min. 52, prin “veteranul” Visan, beneficiarul unei pase trimise in spatele apararii de fostul mijlocas al Sportului Studentesc, Vasile Nicola si ulterior prin Draghici, care a marcat pentru 1-3 in min. 82, din centrarea lui Oprea. Etapa viitoare, Aerostar va evolua la Panciu.

Celelalte rezultate: Bucovina Radauti- Cetatea Târgu-Neamt 3-0, Stiinta Miroslava- Sporting Liesti 4-0, Sepsi OSK Sfântu-Gheorghe- Petrotub Roman 2-1, Atletico Vaslui- CS Panciu 0-0, Inter Dorohoi- FC Zagon 1-2, Metalosport Galati- CSM Pascani 3-0.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ