Aerostar a spart gheata, obtinând prima victorie externa din returul Ligii a III-a. Sâmbata, “aviatorii”, condusi de “secundul” Florin Otelita, in absenta “principalului” Giani Florian, tintuit la pat de o viroza rebela, s-au impus cu 1-0 pe terenul Sportingului Liesti. Diferenta a fost facuta de golul marcat in min. 15 de Homneac, care a reluat imparabil un balon centrat din lovitura de colt de Dobârceanu.

“Puteam inchide jocul inca din prima repriza, in care Artenie a avut patru mari ocazii de gol, insa, la fel de adevarat este ca, pe final, interventiile lui Petrache au salvat rezultatul. Aveam nevoie de aceasta victorie pentru ca etapa viitoare vom sta. Pacat, insa, ca nu ne-am rotunjit golaverajul”, a declarat Otelita, care a utilizat garnitura: Petrache- St. Pavel, Patriche, Belecciu, Dobârceanu- Leonte (min. 75 A. Popa), Apostu, R. Gheorghe (min. 83 Scânteie), Artenie (min. 90 G. Popa)- Homneac, Cr. Matei (min. 80 Ardei).

Celelalte rezultate ale etapei a 18-a: Stiinta Miroslava – FC Zagon 7-0, Bucovina Radauti – Sepsi OSK 1-1, Ceahlaul II- Csikszereda 1-2, CSM Pascani – Petrotub 1-0. Cetatea Tg. Neamt si Bucovina Pojorâta au stat. Clasament: 1) Stiinta Miroslava 37p., 2) Bucovina Pojorâta 36p., 3) Cetatea 29p., 4) Sepsi 27p., 5-6) Petrotub si Aerostar- câte 26p., 7) Csikszereda 20p., 8) CSM Pascani 18p., 9) Bucovina Radauti, 10) Sporting Liesti 11p., 11) FC Zagon 9p., 12) Ceahlaul II 3p.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ