Aerostar- Olimpia 2010 Rm. Sarat 1-3 (1-1)

Aerostar a suferit vineri prima infringere pe teren propriu in 2015. “Aviatorii” au cedat cu 1-3 (1-1) in fata vice-liderei Seriei I, Olimpia Rm. Sarat, in etapa a noua a Ligii a III-a.

Oaspetii au deschis scorul grasie lui D. Oprea, in min. 7, insa bacauanii au restabilit egalitatea trei minute mai tirziu, prin Matei, care a reluat in plasa un balon sutat in bara de Padovei.

PUBLICITATE

La pauza s-a intrat cu scorul de 1-1, portarul gazdelor, Iscu aparind un penalty executat in min., 41 de Ghitulescu.

In partea secunda, Olimpia a lovit pe contraatac, desprinzindu-se prin golurile marcate de Visan in min. 52 si Draghici in min. 82.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

11 COMENTARII

  1. cica ar fi vrut sa promoveze!De unde antrenor,de unde strategie?Incercati la popovici,dar nu cred c-ar veni la liga….jCu el ati promova.totusi e foarte greu.deh omul a fost si la liga1,iar acum e pe primul loc cu S.C ul

LĂSAȚI UN MESAJ