Sepsi OSK Sf. Gheorghe- Aerostar 1-0 (1-0)

Aerostar a suferit vineri, in etapa a patra, prima infrângere din actuala editie de campionat a Ligii a III-a. Fara Homneac si Cr. Matei (ambii accidentati), “aviatorii” au fost invinsi cu 1-0 la Sfântu-Gheorghe, de lidera Seriei I, Sepsi OSK. Unicul gol al partidei a cazut in min. 38 si a fost marcat de Razvan Damian in urma unei faze fixe.

Bacauanii au ratat câteva situatii bune de gol prin Padovei si Tismanaru, insa pe final, gazdele puteau sa-si majoreze diferenta, Bajko sutând in bara. “A fost un joc bun, peste nivelul ligii a treia, in special ca ritm si ca intensitate. Noi ne-am ridicat la nivelul adversarului ca evolutie, dar, din pacate, nu am reusit sa punctam si in planul rezultatului”, a declarat antrenorul Aerostarului, Giani Florian, care a utilizat urmatoarea formula de echipa: Petrache- Ardei, Belecciu, Patriche, A. Popa- St. Pavel, Apostu, Ichim (’75 Scânteie), Arteni (’55 R. Gheorghe)- Padovei, Tismanaru.

PUBLICITATE

Aflata pe locul 5, cu 5 puncte, Aerostar va intâlni etapa viitoare, pe teren propriu, pe Stiinta Miroslava, echipa aflata cu un loc mai sus. Celelalte rezultate ale etapei a patra: Olimpia 2010 Rm. Sarat- FC Zagon 6-0, Bucovina Radauti- CS Panciu 1-1, Stiinta Miroslava- Atletico Vaslui 4-0, Cetatea Tg. Neamt- Inter Dorohoi 2-1, Sporting Liesti- Metalosport Galati 0-2, Petrotub Roman- CSM Pascani 8-1.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ