Portarul Aerostarului s-a accidentat la genunchi in finalul jocului cu Miroslava si va lipsi mai multa vreme de pe gazon

Divizionara C Aerostar a platit scump victoria de vineri, contra Stiintei Miroslava: 1-0, in etapa a cincea a Seriei I. In minutele de prelungire, la o interventie foarte buna, prin care a conservat avantajul de pe tabela, portarul “aviatorilor”, Dragos Petrache s-a accidentat serios la genunchi, incidentul urmând sa-l scoata din circuit pentru o perioada mai mare de timp.

“Cel putin o luna voi sta pe margine, asta in cazul cel mai fericit. Deocamdata, nu exista un diagnostic cert. Mi-e teama, insa, sa nu fie afectat ligamentul”, a marturisit portarul de 24 de ani al Aerostarului, care a povestit si felul in care s-a accidentat: “La acea faza din prelungiri, un jucator al oaspetilor (n.r. Simion) a scapat singur. A sutat, am respins in lateral, iar faza a continuat cu o centrare. In momentul in care ma pregateam sa ies pe centrare, am simtit cum imi pocneste genunchiul. Noroc ca nu a mai existat vreun alt atac de-al Miroslavei, pentru ca, fiind efectuate toate schimbarile, am fost nevoit sa ramân in poarta intr-un picior”.

PUBLICITATE

Petrache va fi inlocuit la urmatoarele meciuri de portarul de rezerva al Aerostarului, Nicu Darie (21 de ani). “Pentru noi, accidentarea lui Dragos Petrache este o pierdere semnificatuva, el având doar doua goluri primite in cinci meciuri, iar unul dintre acestea fiind din penalty. Ii dorim multa sanatate si sa revina cât mai repede pe teren. Pâna atunci, insa, sa speram ca Darie isi va face cât mai bine datoria ca inlocuitor al lui Petrache”, a spus antrenorul Aerostarului, Giani Florian.

Ocupanta a locului 6, cu 8 puncte la activ, echipa bacauana va evolua etapa viitoare pe terenul vecinei de clasament, Cetatea Târgu-Neamt, care se afla pe pozitia a saptea in clasamentul Seriei I.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ