Startul dezastruos de campionat al divizionarei C bacauane Aerostar nu a ramas fara urmari. Dupa cea de-a treia infrângere consecutiva suferita sâmbata pe terenul nou promovatei Avântul Valea Marului, antrenorul “aviatorilor”, Mihai Ionescu, si-a dat demisia.

Astfel, mandatul lui Misu Ionescu pe banca Aerostarului se incheie dupa doar trei luni de zile si tot atâtea meciuri de campionat.

Momentan Aerostar ocupa antepenultimul loc in Seria I din Liga a III-a, fara niciun punct la activ.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

11 COMENTARII

 1. Cine poate redresa Aerostarul ??
  Un trio format din antrenori consacrați, cum ar fi :
  – Gogu Munteanu -Ghiță Chitic -Valentin Cioancă sau un staff format din
  -Ghiță Poenaru și Giani Florian.
  Cu expermiente, gen cele de până acum, ”aviatorii” nu se vor desprinde de la (sub)sol.
  Valea Mărului !!!!!!!!? Cine a auzit de ei până acum ? Unde se află, pe harta fotbalului ???
  Echipa (fostă Mesagerul) a fost răpusă de niste hocheiști + un fotbalist de 46 de ani !!!!!
  Concluzia ??? Bacăul fotbalistic și sportiv, la general, este în moarte clinică.
  Alooooo !
  Foști fotbaliști, foști sportivi, vă rog frumos luați atitudine, luați hățurile în mâini, nu lăsați sportul la mâna politicienilor. Aceștia sunt mincinoși. Aceștia sunt alunecoși. Au dovedit cu vârf și îndesat.

  • Prietene , intereseaza-te inainte sa vorbesti despre acea echipa de hocheisti cu acel fotbalist de 46 de ani . Sunt o echipa care doresc promovarea , nu sunt niste oameni adunati de pe strada .

 2. Sunt unii care s-au folosit, in timp, de fotbal (gen Hrebenciuc sau altii care nu mai sunt). E adevarat ca ultimele legi au lovit in fotbal (privind reglementarile contributiilor la stat, impozite etc), dar si in spalarea de bani si altele de genul asta. Legea sponsorizarii nu este cat trebuie sa incurajeze. Finantarile de la Organele locale nu permit datorii. Investitorii sunt loviti economic (totusi, nu toti). Ce ar mai ramane de facut ? 10 echipe in liga 1, 10 in liga 2, 30 in liga 3. Reprofilarea amatorilor de sport pe alte sporturi: halbere, coniac-canoe, pariuri sportive, sah, rumy, table, 6/49, jocuri pe calculator, pacanele. De urmarit fotbal la Tv, in care ne alegem o echipa care pierde mai rar, ca sa nu ne stresam. Iubitorii de senzatii tari pot sa sustina Aerostar. Daca se doreste a strica ziua si altora, se pot face demonstratii la Primarie, cerandu-se stadion si sustinerea unei echipe fara datorii (ca sa nu aiba motive pentru nefinantare). Pentru copii, organizate crosuri, pentru ca nu necesita fonduri mari.

 3. Am inteles ca se discuta a se alege antrenor principal la Aerostar intre Gh. Poenaru, Cr Bergodi, Gogu Munteanu sau S. Trofin. Li se vor acorda 3 transferuri (sau 4), incluse intr-o suma.

 4. Răspuns la contestatari.
  Vă rog nu vă repeziți. Am jucat fotbal și, pe deasupra, mă cunosc bine cu R.Ilyeș.
  Știu ce este la M-rea Ciuc. Vă apreciez totuși patriotismul local, ceea ce nu este rău.
  Mai bine hai să facem o mobilizare ca fotbalul băcăuan să nu mai fie apanajul politicienilor manglitori ce vorbesc de sport numai în perioada alegerilor.
  Hai să luăm exemplul Galațiului, Ploieștiului (cu Mircea Dridea în fruntea grupului de inițiativă),etc.
  Dacă vorbesc rău îmi cer scuze.
  Nu de la cei ce bat apa”n piuă .

 5. 1. Baietii de la s.c. bacau fac 2 antrenamente pe saptamana, la care ajung dupa terminarea programului de munca. Vineri, marea majoritate a facut deplasarea la m. Ciuc dupa ce s a invoit de la munca pe la 12.
  2. M. Ciuc e o echipa f buna, care a investit 1mil de euro in baza sportiva si care joaca meciurile de acasa cu 800-1000 de suporteri(nu spectatori)

  Chiar mai e cazul sa facem din rezultatul baietilor o tragedie?

LĂSAȚI UN MESAJ