Divizionara C Aerostar Bacau va ataca sezonul 2016-2017 cu un nou antrenor; al patrulea in ultimele opt luni. Dupa Giani Florian, Costel Ilie si Florin Otelita, “aviatorii” il vor avea la mansa din aceasta vara pe Mihai Ionescu.

Fostul antrenor al Ceahlaului Piatra Neamt a fost ofertat de conducerea bacauanilor si iarna trecuta, dupa plecarea lui Costel Ilie la Rapid CFR Suceava. La vremea respectiva, tratativele dintre Aerostar si Misu Ionescu nu s-au concretizat, insa discutiile au ramas deschise si au fost finalizate acum, in perioada premergatoare reluarii pregatirilor.

Aerostar nu va muta doar pe banca tehnica. O va face si la nivelul lotului, obiectivul “aviatorilor” fiind o clasare in primele patru echipe ale Seriei I din esalonul trei. Astfel, pe lista gruparii prezidate de Doru Damaschin se afla jucatori de la retrogradatele Ceahlaul si Rapid CFR Suceava, dar si câtiva fotbalisti care s-au despartit de Sport Club Bacau.

PUBLICITATE

Saptamâna viitoare, Aerostar va concretiza deja o parte din aceste mutari menite sa intareasca lotul de jucatori.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ