Aerostar – Atletico Vaslui 3-0 (2-0)

Invinsi in Cupa României cu 3-2, Aerostar s-au revansat in fata vasluienilor de la Atletico, invingându-i in etapa secunda a campionatului Ligii a III-a cu un sec 3-0. Partida desfasurata sâmbata dup-amiaza, pe “Aerostar” a inceput practic de la scorul de 2-0 pentru gazde.

In minutul 2, mijlocasul U19 al gazdelor, Vasile Padovei a sanctionat defensiva avansata a gazdelor, transformând in gol pasa in adâncime a lui Ramon Gheorghe, pentru ca cinci minute mai târziu, Homneac sa majoreze avantajul “aviatorilor” printr-un sut precis din marginea careului. In min. 12, oaspetii au mai primit o lovitura, Tartarau fiind eliminat pentru un fault de ultim aparator asupra lui Matei la o faza la care arbitrul a dictat, corect, lovitura de la 11 metri. Penalty-ul executat de Tismanaru a fost parat de fostul portar al Aerostarului, Cernat. Acesta a limitat propor

PUBLICITATE

iile scorului prin alte interventii foarte bune, care si-au dat, insa, mâna cu lipsa de precizie a atacantilor bacauani. In debutul partii secunde a venit si golul de 3-0, realizat de Ichim, care a finalizat o faza-flipper nascuta dintr-un corner executat de C. Matei. Desi in inferioritate numerica, Atletico nu a facut pasul inapoi, ratarile lui Tiron si interventiile lui Petrache facând insa ca oaspetii sa nu-si treaca in cont golul de onoare.

“Ma bucura victoria, nu si jocul. Din pacate, la 2-0 ne-am relaxat prea mult, ratând in nestire. Daca ne respectam, nu avem voie sa tratam jocul intr-o asemenea maniera”, a concluzionat antrenorul Aerostarului, Giani Florian, care a utilizat formula: Petrache- Ardei, Patriche, Ichim, Strat- R. Gheorghe (56 Arteni), Apostu, Padovei (’46 Belecciu), C. Matei (’61 St. Pavel)- Tismanaru (’67 Scânteie), Homneac.

Rezultatele complete ale etapei a doua inregistrate in Seria I: Aerostar Bacau- Atletico Vaslui 3-0, Sepsi OSK Sfântu-Gheorghe – Inter Dorohoi 4-0,Stiinta Miroslava – Metalosport Galati 3-0, Cetatea Târgu-Neamt- CSM Pascani 2-2, Sporting Liesti- FC Zagon 4-1, Petrotub Roman – FC Panciu 3-0, Bucovina Radauti- Olimpia Râmnicu-Sarat 1-0. Etapa viitoare, programata pe 11 si 12 septembrie, Aerostar va evolua tot acasa, contra Bucovinei Radauti, “aviatorii” exprimându-si speranta ca, de data aceasta, FRF va accepta ca meciul sa aiba loc vineri si nu sâmbata.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ