La mijlocul saptamânii, divizionara C Aerostar Bacau a sustinut primul joc de verificare din aceasta vara. “Aviatorii” au fost invinsi cu 3-0, la Câmpulung, de Foresta Suceava (fosta Rapid CFR Suceava). Desi retrogradata in Liga a III-a, Foresta are sanse mari de a activa, in continuare, in esalonul secund, in conditiile in care exista foarte multe echipe care, desi inscrise in campionat, nu vor putea participa din cauza problemelor financiare.

De altfel, Foresta a si depus la FRF o cerere de inscriere in Liga a II-a. La amicalul de la Câmpulung, cu Aerostar, pentru Foresta au evoluat si doi jucatori care au parasit-o pe Sport Club Bacau in aceasta saptamâna: stoperul Andrei Burca si fundasul stânga Dudu Druga.

In ceea ce priveste Aerostarul, gruparea antrenata de Mihai Ionescu se afla in plina remaniere a lotului de jucatori. “Avem câtiva jucatori in probe, dar vrem sa mai aducem atât tineri, cât si fotbalisti cu experienta”, a declarat noul antrenor al “aviatorilor”, care a inceput jocul de la Câmpulung in formula: Savu- Hâncu, Ardei, Hutanu, Strat- Intuneric, Chirila- Honea, Padovei, Blanaru- Scânteie.

PUBLICITATE

Au mai jucat: Craciun, Artenie, Stanciu, Istrate.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ