In acest weekend, cele doua divizionare C bacauane evolueaza pe teren propriu. Meciurile lor nu se suprapun deoarece pe tot parcursul turului de campionat, Aerostarul va sustine partidele interne vinerea, in timp ce Sport Club va juca in fata propriului public sâmbata.

Daca in runda de debut cele doua formatii bacauane au alternat rezultatele, de data aceasta speram ca ambele sa obtina câte trei puncte.

Ziua revanselor: Aerostar- Metalosport Galati (vineri, ora 17.00, stadion “Aerostar”)

PUBLICITATE

Un meci, mai multe revanse. In primul joc de campionat de pe teren propriu, Aerostar trebuie sa se revanseze pentru surprinzatoarea infrângere incasata runda precedenta, la Chiscani. Dar, totodata, trebuie sa razbune si esecul intern suferit la finalul turului trecut, in fata adversarei de azi, Metalosport Galati.

Desi a trecut mai putin de un an de la acel joc, atât Aerostar, cât si Metalosport si-au schimbat atât antrenorii, cât si o buna parte din distributie. Ca o curiozitate, toti cei trei marcatori in poarta Aerostarului in jocul din noiembrie – Istrate, Bahnasu si Gâta- au ramas, insa, la Metalosport. Asadar, un motiv in plus pentru “aviatori” sa atace victoria azi.

Si daca tot vorbim de atac, sa notam ca Aerostar va aborda jocul cu galatenii având ca terminal ofensiv cuplul Hurdubei- Tudorache. “Nu ne asteapta un meci facil, dar este clar ca mergem pe cartea atacului”, a anuntat antrenorul bacauanilor, Misu Ionescu.

Hei, hei, pe Odorhei! Sport Club Bacau- AFC Odorheiu Secuiesc (sâmbata ora 17.00, stadion “Letea”)

Dupa trei luni si jumatate, Sport Club Bacau revine intr-un joc oficial pe “Letea”. Intr-o alta liga si cu o alta componenta. Din echipa care remiza la sfârsitul lui mai, in compania Rapidului Bucuresti, nu a mai ramas decât Adi Gheorghiu, care este convins ca formatia sa va reusi un parcurs meritoriu in acest sezon inceput cu un sonor 5-1 la Valea Marului: “Noul Sport Club este o adevarata familie, iar asta ne ajuta mult”.

Pe lânga Gheorghiu, antrenorul Gica Penoff are la dispozitie inca cinci-sase jucatori de mare experienta, de la Haisan la Boghian, de la Dediu la Dobârceanu si de la Lozneanu la Andrei Intuneric. “Am discutat cu cei de la Roman pentru a culege cât mai multe date despre Odorhei, in conditiile in care romascanii au jucat contra lor in prima etapa. Speram sa obtinem un nou rezultat bun”, a precizat Penoff, care conteaza pe lotul complet in meciul de sâmbata, de pe “Letea”.

Programul complet al etapei a doua din Seria I

Vineri, 9 septembrie, ora 17.00: Aerostar Bacau- Metalosport Galati.

Sâmbata, 10 septembrie, ora 17.00: Atletico Vaslui- AFC Harman, CSM Roman- AFK Ciskszereda, SC Bacau- AFC Odorheiu Secuiesc, Sporting Liesti- Sportul Chiscani, Olimpia Râmnicu-Sarat- Olimpic Cetate Râsnov.

Urmeaza Cupa
Divizionara C Aerostar Bacau si-a aflat adversara din turul al treilea al Cupei României. Miercuri, 14 septembrie, de la ora 16.30, “aviatorii” vor primi vizita colegei de serie Sporting Liesti intr-un joc cu caracter de unica mansa. Câstigatoarea va ajunge in turul patru, ultimul dinaintea intrarii in scena a prim-divizionarelor. Daca va trece de Sporting Liesti, Aerostar va juca, aproape sigur, cu cealalta divizionara C bacauana, Sport Club. In aceste conditii, in octombrie, Bacaul ar urma sa primeasca vizita, fie pe “Aerostar”, fie pe “Letea”, a unei formatii de Liga I. Anul trecut, Sport Club dadea lovitura in Cupa, eliminând-o, la penalty-uri, pe CSU Craiova si cedând ulterior la limita, pe fondul unei grave greseli de arbitraj, confruntarea cu vice-campioana României de la acea data, ASA Târgu-Mures.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

4 COMENTARII

 1. Bine macar ca nu joaca in aceasi zi. Asa mai putem vedea si noi bacauanii ceva fotbal, chiar si de Liga 3. Acum 10-15 ani era stadionul plin ca veneau Steaua, Rapid, Dinamo si Craiova, acum asteptam ca din doua in doua saptamini sa vedem meciurile cu Liestiul, Chiscaniul sau Valea Marului. Si barem de le-am cistiga…vai de noi. Eu cred ca asta s-a si vrut

 2. Un lucru foarte important este obiectivul propus de ambele echipe. Daca vrea vreuna sa promoveze, ar fi excelent. Daca nu si-au propus acest obiectiv, e mai greu pentru fani si sustinatori, dar fara probleme pentru suporteri, care suporta orice…

 3. Pe 6 septembrie, au fost actualizate site-urile: “Sport Club Bacau – Wikipedia, the free encyclopedia” si “CS Aerostar Bacau – Wikipedia, the free encyclopedia”.

  SC Bacau:
  Haisan, Lepadatu, Miron (si antrenor);
  Dediu, Lozneanu, Dima, S. Ichim, Bg. Negru, Dobarceanu, R. Sascau;
  Corban, Tataru, Gherman, An. Intuneric, Rm. Gheorghe, Flenchea, Zarzu, Sb. Nica, Al. Matei, Gheorghiu;
  Boghian, B. Lupu, Mr. Tanasa, An. Pavel.

  Nu se regasesc: Ad. Main-Keesy, Vl. Pavel, Hermeziu, Nutu, Sustac, Cheta, Ciubotaru, Cl. Filip; apar: Mr. Tanasa, An. Pavel.

  Aerostar:
  Dornescu, Albescu, Savu;
  Blanaru, Sg. Hancu, Belecciu, V. Mihaes, Strat, Ardei, Hutanu, Al. Istrate;
  M. Vantu, Chirila, R. Honea, Oanea, Rz. Istrate, Padovei, An. Mateiciuc;
  Tudorache, Artenie, Scanteie, Hurdubei.

  (Re)Apar: An. Mateiciuc, Savu.

LĂSAȚI UN MESAJ