CSM Bacău și FC Dinamo Bacău vor evolua în această rundă pe teren propriu, la Letea-Veche, respectiv Săucești, în timp ce Aerostar se va deplasa la Focșani

Seria I

CSM Bacău- Știința Miroslava (sâmbătă, ora 17.00, Letea-Veche)

Învinsă la limită în meciul stagional de debut, disputat pe terenul Șomuzului Fălticeni, CSM Bacău primește vizita Științei Miroslava în runda secundă. „CSMeii” continuă să nu-i aibă la dispoziție pe Vlad Mocanu și Cristian Mindirigiu (ambii cu probleme medicale), dar l-au recuperat pe Bogdan Ungureanu după perioada de suspendare și și-au completet efectivul cu Gherasm (CSA Steaua) și Maxim (care a semnat un nou acord cu băcăuanii). „Întâlnim un adversar puternic, antrenat de cel mai galonat tehnician al Seriei I, Cristi Popovici, dar noi încercăm să fructificăm avantajul terenului propriu și al elanului, specific tinereții care defineste lotul nostru”, a declarat antrenorul CSM Bacău, Codrin Mindirigiu.

Programul etapei a II-a (4 septembrie, ora 17.00): CSM Pașcani- Bucovina Rădăuți (se joacă pe 3 septembrie), Ceahlăul- Hușana Huși, Dante Botoșani- Foresta Suceava, CSM Bacău- Știinta Miroslava, Sporting Juniorul Vaslui- Șomuz Fălticeni.

Seria a II-a

FC Dinamo Bacău- Viitorul Ianca (sâmbătă, ora 17.00, Săucești)

Botezul Ligii a a III-a a fost aspru pentru FC Dinamo Bacău, surclasată runda trecută cu 5-0 la Buzău, de Metalul. Dinamoviștii băcăuani vor să-și îmbunătățească imaginea la primul joc de acasă, chiar dacă Viitorul Ianca e o nucă tare, pe care a spart-o cu greu, de-abia în minutele de prelungire, și Aerostar. Gruparea antrenată de Andrei Întuneric și-a întărit efectivul cu Dascălu, portar adus de la Dante Botoșani. „Pentru noi, fiecare etapă este o adevărată provocare din punct de vedere financiar și sportiv. Ne este greu, așa cum anticipam, dar prevăd o surpriză frumoasă în jocul cu Ianca. Am încredere în băieți”, a punctat președintele FC Dinamo Bacău, Remus Pozînărea.

CSM Focșani 2007- Aerostar Bacău (sâmbătă, ora 17.00)

Cele două echipe s-au aflat față în față și în urmă cu o săptămână și jumătate, în Cupa României, câștig de cauză având Aerostarul, la penalty-uri. „Meciul de atunci nu se aseamănă însă cu cel de acum. Acum se joacă pe puncte și va fi mult mai greu, mai ales că Focșaniul s-a întărit”, a declarat antrenorul „aviatorilor”, Mișu Ionescu, care, între timp, și-a aflat și adversara din următoarea faza a Cupei României: Șomuz Fălticeni, marți, 7 septembrie, de la ora 16.00, în deplasare. Învingătoare în prima etapă de campionat, cu 2-1 contra Viitorului Ianca, Aerostar speră să lege victoriile în campionat, chiar dacă va trebui să renunțe pentru o perioadă mai lungă la serviciile golgheterului Cătălin Vraciu, operat la genunchi.

Programul etapei a II-a (4 septembrie, ora 17.00): FC Dinamo Bacău- Viitorul Ianca (teren Săucești), CSM Focșani 2007- Aerostar Bacău, SC Oțelul Galați- Sportul Chișcani, CS Făurei- Sporting Liești, Metalul Buzău- CSM Râmnicu-Sărat.PUBLICITATE