23 iulie 2024
SportFotbal/ Liga a III-a: CS Aerostar, la start

Fotbal/ Liga a III-a: CS Aerostar, la start

Divizionarele C băcăuane își reiau, pe rând, pregătirile în vederea ediției de campionat ce va debuta la finele lui august. Prima echipă din județ care a sunat goarna a fost Viitorul Onești, reunită săptămâna trecută, sub comanda noului staff, alcătuit din directorul tehnic Ioan Sdrobiș și a „principalului” Ovidiu Dănănae.

Luni, 8 iulie a fost rândul Aerostarului să demareze ciclul de pregătire din această vară, primul antrenament derulat la baza proprie consemnând mai multe noutăți în tabăra „aviatorilor”.Echipa condusă de Mișu Ionescu și Andrei Vatră nu va mai conta în viitorul sezon pe serviciile lui Arnold, Căpușă, Bucur, Azoiței, Dobre și Bobîrnac, pe picior de plecare fiind și Coroamă. Numele noi sunt cele ale lui Alexandru Cătău, Mario Ganea și Vlad Bălășel, în timp ce în probe se află portarul de 15 ani Bârju, venit de la Atletico Bacău.

La Aerostar a revenit și Bacalu (care fusese împrumutat la Ceahlăul Piatra Neamț), însă acesta se află în recuperare după intervenția chirurgicală suferită la genunchi.

La mijlocul săptămânii viitoare, elevii lui Mișu Ionescu vor susține un prim amical, în compania echipei de liga a patra, Siretu Săucești, pentru ca în perioada 27 iulie- 3 august, „aviatorii” să efectueze un stagiu de pregătire centralizat în cantonamentul de la stadionul „Aerostar”.

La ieșirea din cantonament, pe data de 3 august, Prențu, Belciu, Băisan și compania vor juca un meci de verificare pe propriul teren  în compania concitadinei FC Bacău. Și apropo de FC Bacău, gruparea antrenată de Costel Enache se va reuni duminică, 14 iulie, zi în care se va pleca într-un cantonament montan la Poiana Stampei.

În fine, luni, 15 iulie, se va alinia la startul pregătirilor și CSM Bacău, care se va prezenta cu un nou cuplu de antrenori, Andrei Întuneric – Claudiu Filip și cu un lot de jucători remaniat.spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri