Schimbare de antrenor la divizionara C Aerostar: Costel Ilie i-a luat locul lui Giani Florian. Vineri, la finalul infrângerii cu 3-1 in fata Olimpiei Râmnicu-Sarat (prima suferita acasa de “aviatori” in 2015), Florian si-a inaintat demisia.

Luni, conducerea Aerostarului a purtat o serie de discutii cu Giani Florian in tentativa de a-l face sa se razgândeasca, insa tehnicianul in vârsta de 48 de ani a ramas pe pozitii.

“Pentru mine, a fost o onoare sa antrenez Aerostarul, insa cred ca in acest moment, activitatea mea la acest club trebuie sa se incheie aici. Poate ca pe viitor, daca mi se va mai oferi sansa, voi reveni pe banca Aerostarului.

PUBLICITATE

Acum, insa, repet, simt ca este mai bine ca drumurile noastre sa se desparta”, a fost mesajul antrenorului care a preluat gruparea bacauana toamna trecuta sI pe care acum o lasa pe pozitia a sasea in Seria I din Liga a III-a.

Noul antrenor al “aviatorilor”, Costel Ilie, care a pregatit ultima data pe Ceahlaul Piatra Neamt, isi va face debutul pe banca bacauanilor in acest week-end, cu ocazia meciului de la Panciu, din etapa a zecea.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ