Stiinta Miroslava – Aerostar 1-0 (1-0)

Aerostar Bacau a pierdut cu 1-0 partida sustinuta sâmbata, in deplasare, contra Stiintei Miroslava, in etapa a 18-a a Ligii a III-a. Singurul gol al meciului a fost realizat in min. 37, de A. Ilie, care a transformat un penalty acordat pentru un fault comis de portarul bacauan Savu asupra lui Maxim.

Lovit puternic cu genunchiul in cap de Savu, Maxim a suferit o comotie, fiind necesara intrarea ambulantei pe teren.

PUBLICITATE

La faza respectiva, Savu s-a ales doar cu un cartonas galben. Cu câteva minute mai devreme, gazdele ramasesera in inferioritate numerica, Gherasim primind cartonasul rosu. Aerostar a evoluat in formula: Savu- St. Pavel, Patriche, S. Ichim, Oanea- Honea- Padovei, Strugariu, Chirila, Artenie- Lupu.

Au mai jucat: Hutanu, Popa si Scânteie. Rezultatele complete inregistrate in Seria I: Sporting Liesti- Inter Dorohoi 3-2, Petrotub Roman- Metalosport Galati 1-1, Olimpia Rm. Sarat- CSM Pascani 3-1, Bucovina Radauti- Sepsi 0-3 (neprezentare), Stiinta Miroslava- Aerostar 1-0, Cetatea Tg. Neamt- Atletico Vaslui 0-3 (neprezentare) si CS Panciu- FC Zagon 3-0 (neprezentare).

Etapa viitoare, Aerostar va sta, urmând sa câstige la masa verde meciul cu Cetatea, echipa retrasa din campionat.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ