Aerostar- Bucovina Radauti 1-1 (1-1)

N-a avut numar pe spate, dar a fost protagonistul partidei de sâmbata, de pe “Aerostar”. Vorbim despre arbitrul ploiestean Andrei Moroita, cel care a stricat un meci frumos, cu multe ocazii de poarta, incheiat nedecis: Aerostar- Bucovina Radauti 1-1. Rezultatul ar fi fost, probabil, altul, daca Moroita nu ar fi inventat penalty-ul din care oaspetii au egalat in ultimul minut al primei reprize. Pâna atunci, partida a decurs intr-un singur sens, spre poarta oaspetilor, bine aparata de Butnariu. Oaspetii au scapat cu fata curata la suturile lui Tismanaru, Homneac si Padovei, dupa cum au iesit cu bine si din suita de cornere care i-a tinut pe radauteni timp de cinci minute la rând masati in propriul careu.

Golul de 1-0 a cazut in min. 40, atunci când Tismanaru, bine lansat de Padovei, a centrat pentru sutul precis expediat la coltul lung de Stefan Pavel. In finalul primei parti, la un duel aerian câstigat clar si corect de Ardei in dauna lui Plamada, “centralul” Moroita a dictat eronat (basca cu intârziere, la secunde bune dupa consumarea fazei) penalty pentru oaspeti. Zaremba a transformat lovitura de la 11m, iar Bucovina a reintrat in joc, punându-l la grea incercare pe Petrache, care s-a opus insa cu succes suturilor periculoase trimise de Plamada in minutele 52 si 65.

PUBLICITATE

In ultima jumatate de ora, Aerostarul, cravasat de impetuosul Cristi Matei, a ratat mai multe situatii clare de gol (protagonisti negativi, Tismanaru si Homneac), insa la fel de adevarat este ca pe final, desi ramasa in inferioritate numerica (Amariei fiind eliminat pentru doua “galbene”), Bucovina putea da lovitura, Stoian nimerind bara. Etapa viitoare, “aviatorii” se deplaseaza pe terenul liderei Sepsi Sfântu-Gheorghe.

Aerostar: Petrache- Ardei, Patriche, S. Ichim (’78 R. Gheorghe), Start- St. Pavel (’78 Arteni), Apostu, Padovei (’54 Belecciu), Cr. Matei- Tismanaru, Homneac.

Bucovina: Butnariu- A. Alexandru, Ciurla, Hrimiuc, Antonesei- Vitu (’90A4 Karavdic), Amariei, Iesan, Plamada (’77 Julei)- Zaremba (’85 Stoian), Ionesi (’59 Lutac).

Celelalte rezultate din etapa a treia: Atletico Vaslui- Sepsi OSK Sfântu-Gheorghe 1-3, Inter Dorohoi- Stiinta Miroslava 1-2, Metalosport Galati- Cetatea Târgu-Neamt 2-0, FC Zagon- Petrotub Roman 1-1, FC Panciu – Olimpia Rm. Sarat 1-2, CSM Pascani- Sporting Liesti 0-2.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ