Aerostar- Sepsi OSK Sfântu-Gheorghe 0-0

Divizionara C bacauana Aerostar a reusit sa tina in sah, 0-0, lidera Sepsi OSK Sfântu-Gheorghe in meciul jucat vineri, in deschiderea etapei a 17-a. Desi s-au prezentat cu cea mai buna garnitura, incluzând si linia de atac formata din Huiban-Fullop- Duskaj, oaspetii au fost nevoiti sa accepte remiza impusa de “aviatorii” condusi de Florin Otelita.

Mai mult, bacauanii si-au trecut in cont si cea mai mare ocazie de gol a jocului, Patriche tintind bara la o lovitura libera executata de Chirila.

Aerostar, care continua sa ocupe locul 6, cu 26 puncte, a evoluat in formula: Savu- St. Pavel, Patriche, S. Ichim, Oanea- Honea- Padovei (’88 Leonte), Strugariu, Chirila, Artenie (’90 Acuculitei)- Lupu (’85 Popa).

Celelalte rezultate: CSM Pascani- Petrotub Roman 1-3, Atletico Vaslui- Stiinta Miroslava 1-3, Metalosport Galati-Sporting Liesti 2-1, Inter Dorohoi-Cetatea 3-0 (neprezentare), FC zagon- Olimpia Rm. Sarat 3-0 (neprezentare), CS Panciu- Bucovina Radauti 3-0 (neprezentare).Etapa viitoare, Aerostar va evolua la Miroslava, contra Stiintei, din localitate.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ