Aerostar – Bucovina Pojorita 3-2 (3-2)

Aerostar se inalta din nou. De data aceasta, survolind echipa de pe locul secund in Seria I a Ligii a III-a, Bucovina Pojorita.

Vineri seara, “aviatorii” s-au impus cu 3-2 in jocul de pe teren propriu cu Bucovina, din etapa a 21-a, continuindu-si asaltul asupra podiumului. Meciul de pe “Aerostar” si-a consumat toate cartusele in prima repriza, una disputata pe contre si care a oferit cinci goluri si o sumedenie de alte ocazii.

PUBLICITATE

Inceputa cu o dubla parada de efect a portarului Petrache care, in min. 7, a neutralizat suturile lui Buhaceanu si Sebi Rus, confruntarea dintre Aerostar si Bucovina Pojorita a continuat cu golul de 0-1, S. Rus, aflat intr-o pozitie suspecta de ofsaid, deschizind scorul.

Bucuria oaspetilor a fost de scurta durata, un minut mai tirziu, Patriche restabilind egalitatea, ca urmare a unei lovituri de cap la cornerul executat de Ramon Gheorghe. Dupa ocazia imensa a lui Matei, care, din pozitie de “unu la unu” cu portarul advers, a sutat in acesta, a venit golul de 2-1, Homneac finalizind cu precizie o faza de fotbal cursiv pusa in practica de echipa lui Giani Florian.

Cel mai periculos atacant al formatiei din Pojorita, Rus a restabilit egalitatea in min. 29, insa dupa alte cinci minute, acelasi Homneac a lovit decisiv, inscriind cu un splendid sut la coltul lung si sigilind tabela.

In formula Petrache- Pavel, Belecciu, Patriche (min . 75 Ardei), Popa- R. Gheorghe, Apostu, Ichim (min. 90 G. Popa), Artenie (min. 65 Scinteie)- Homneac (min. 85 Leonte), Matei, Aerostar invinge cu 3-2, scoate Bucovina din cursa pentru promovare si anunta un final de sezon in forta din partea “aviatorilor’.

[wonderplugin_gallery id=”219”]

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ