Divizionara C bacauana Aerostar isi continua seria amicalelor din intersezon. Dupa ce miercuri a invins-o cu 3-0 pe colega de serie CSM Roman, sâmbata, echipa antrenata de Misu Ionescu a cedat cu 1-4 la Suceava, in fata Forestei.

“Aviatorii” au deschis scorul prin Chirila, care a inscris un euro-gol printr-un sut de la mare distanta, insa in mitanul secund, elevii lui Adrian Iencsi au basculat rezultatul, refacând diferenta de trei goluri cu care s-a incheiat si disputa directa de la Câmpulung, din urma cu doua saptamâni.

In acest weekend, Aerostar va reveni pe teren pentru un nou joc-test, de data aceasta, in compania formatiei de liga a patra, Gauss Bacau. Amicalul Aerostar- Gauss va avea loc sâmbata, cel mai probabil pe stadionul “Aerostar”.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ