Divizionara C Aerostar s-a revansat pentru remiza interna cu Inter Dorohoi, din startul returului. Sâmbata, in etapa a 15-a, “aviatorii” s-au impus cu 3-1 (3-0) pe terenul ocupantei locului 12 din Seria I, Atletico Vaslui.

Pentru echipa pregatita de Florin Otelita au marcat Artenie (min. 9 si 14) si S. Ichim (min. 42, din penalty). La Vaslui, bacauanii au evoluat in formula: Savu- St. Pavel (’85 Ardei), S. Ichim, Strat, Oanea (’85 Acuculitei)- Honea, Chirila- Strugariu, Scânteie (’70 Nicodim), Artenie- B. Lupu (’75 Hutanu).

Etapa viitoare, Aerostar va sta deoarece Bucovina Radauti s-a retras din campionat. “Aviatorii” vor acoperi golul competitional cu un amical contra Petrotubului Roman.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ