2 martie 2024
SportFotbal/ Liga a III-a: Aerostar și FC Bacău, înfrângeri pe propriul teren

Fotbal/ Liga a III-a: Aerostar și FC Bacău, înfrângeri pe propriul teren

Etapa a 11-a a Ligii a III-a a început cu stângul pentru divizionarele C băcăuane. Vineri, în deschiderea rundei, Aerostar și FC Bacău au suferit înfrângeri pe teren propriu. „Aviatorii” au pierdut cu 2-1 în fața Șomuzului Fălticeni, echipă care în ultimele patru întâlniri a contabilizat nu mai puțin de 8 puncte din totalul de zece.

Golurile Șomuzului în confruntarea de pe „Aerostar” au purtat semnătura lui Alexandru Savin (min. 40 și 53), singura reușită a gazdelor aparținând lui Alin Dobre, în min.70. FC Bacău a contabilizat al doilea eșec la rând cu 1-0.

Astfel, după ce în urmă cu o săptămână au cedat cu 1-0 pe terenul Șomuzului, acum, băcăuanii antrenați de Costel Enache au cedat, cu același scor în fața Științei Miroslava. Golul care i-a făcut pe cei din Miroslava să plece cu toate cele trei puncte de la Ruși Ciutea a fost înscris de căpitanul oaspeților, Vasile Mihăeș.Ca urmare a rezultatelor înregistrate vineri în Seria 1, atât Aerostar, cât și FC Bacău au coborât câte un loc în clasament: „aviatorii” de pe 5 pe 6, cu 11 puncte (unul în plus față de Șomuz Fălticeni), iar „alb-roșii” de pe 7 pe 8, cu 9 puncte (două peste ultima clasată, Rapid Brodoc, care stă etapa aceasta).

Sâmbătă, de la ora 14.00, vice-lidera Seriei 1, CSM Bacău se va deplasa pe terenul celei de-a treia clasate, Bucovina Rădăuți, în timp ce în Seria 5, cea de-a patra reprezentantă a județului în eșalonul al treilea, Viitorul Curița va primi vizita celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe 2.

Runda viitoare programează, pe 11 noiembrie, derby-ul CSM Bacău- FC Bacău și confruntarea dintre Știința Miroslava și Aerostar.

spot_img

Alte știri

spot_img

Ultimele știri