Divizionara C bacauana Aerostar isi continua campania de achizitii. Dupa ce l-a readus la matca pe stoperul Alex Belecciu, de la muribunda Sport Club Bacau, gruparea pregatita de Misu Ionescu vizeaza alti doi jucatori meniti sa fortifice compartimentul defensiv.

Astfel, de saptamâna aceasta, cu Aerostar se pregateste inca un fundas de la Sport Club Bacau, Ionel Mihalachioae, in vizorul “aviatorilor” aflându-se si Mihaes (Sepsi Sfântu-Gheorghe). Si daca tot am amintit de aparatori, sa notam ca un alt produs al Aerostarului, Andrei Burca, fundas central care in ultimele trei sezoane a imbracat tricoul Sport Clubului, a semnat zilele trecute cu FC Botosani. “Ne bucura faptul ca un nou jucator format de Aerostar face pasul catre prima liga”, a declarat Valerian Voicu, presedintele sectiei de fotbal a clubului ce l-a lansat pe Costel Pantilimon.

Lista de achizitii a Aerostarului, pe care se mai afla nume ca Intuneric, Blanaru, Dumitriu (dorit, insa, de Poli Timisoara), Tudorache sau Ignea, ramâne deschisa, in conditiile in care pâna la startul campionatului mai este aproape o luna. “In aceasta perioada, pot spune ca selectia este continua. Cine nu face fata sau nu se incadreaza in parametrii fixati de noi, nu ramâne in lot, indiferent de nume sau de cartea sa de vizita”, a precizat antrenorul Misu Ionescu.

PUBLICITATE

Având in vedere programul intens al antrenamentelor din aceasta saptamâna, Aerostar a renuntat la amicalul de sâmbata, cu divizionara D Gauss Bacau.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ