Aflata pe val in campionatul Ligii a III-a, Aerostar intâmpina mari probleme cu portarii inaintea derby-ului de sâmbata de la Roman, cu Petrotub. Gruparea care l-a dat fotbalului pe Costel Pantilimon i-a pierdut pe primii doi portari din lot.

Titularul Dragos Petrache este accidentat la genunchi, sezonul de toamna fiind ca si incheiat pentru el, in timp ce rezerva Nicu Darie a abandonat fotbalul, gasindu-si un alt loc de munca. In aceste conditii, la jocul cu “tevarii”, buturile echipei bacauane vor fi aparate de Ionut Iscu, un portar in vârsta de 21 de ani.

Venit in urma cu doua saptamâni de la Gloria Zemes, Iscu isi va face debutul in Liga a III-a in partida de la Roman. Asta doar daca “aviatorii” nu vor reusi o achizitie in-extremis. “Incercam sa gasim variante, insa, indiferent de situatie, trebuie sa mergem inainte si sa speram intr-un nou rezultat bun contra Petrotubului”, a declarat antrenorul Aerostarului, Giani Florian.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

8 COMENTARII

  1. Chiar dacă e ruginit un pic se descurcă bine și la putregaiul lui de vârstă , îl ungeți cu o sticlă de vișinată și zboară ca spiderman la vinclu.

  2. Cunosc un portar, Vlad Stirbu “Gogosaru”, ce a fost vreo 18 luni la ASC Bacau -adus de Marin Barbu, ce nu are “angajament” in acest moment. A fost si in “B” la Berceni. Talent cu caru’ dar cu ceva nebuneli la scafarlie. Cred ca Giani Fl. poate sa-l cunoasca.

  3. Valy,de ce-l faci smenar pe Valerian???El e”cantinar saf”…se pricepe fffff bine la fotbal,nu stiu cum, astfel de ‘oameni’, au ajuns sa conduca unele cluburi,fie ele de liga a3-a…..Rusineeee bai Voiculeeee!!!!

  4. AVEM IN BACAU UN SPECIALIST,in pregatirea portarilor si formarea lor MANGEAC ION, mentorul lui KUCIAK, CERNIAUSKAS, MATACHE, NAE si altii, va face din tinerii portari, aparatori ai buturilor, de mare siguranta, cum nu va merge mintea, sa apelati la asa antrenor valoros si experimentat.Aveti solutia acum, NU VA MAI PLANGETI….LA TREABA.

LĂSAȚI UN MESAJ