Marti, divizionara C bacauana Aerostar Bacau a disputat primul joc de verificare al acestei veri. “Aviatorii” au cedat cu 3-4 (1-2) intâlnirea sustinuta in deplasare cu nou promovata in liga secunda, Bucovina Pojorâta, la capatul unui meci care a avut doua reprize a câte 50 de minute.

Pentru echipa bacauana, la care a debutat fundasul stânga Mihaes, venit de la Cetate Târgu-Neamt, au marcat Tismanaru, Ghindea si Sorin Ichim. Antrenorul Aerostarului, Giani Florian a utilizat doua formule diferite de echipa. In prima repriza: Petrache- Ardei, Patriche, Belecciu, Mihaes- Apostu, Honea- R. Gheorghe, Tismanaru, Matei- Homneac.

In partea secunda, oaspetii au mizat pe urmatoarea garnitura: Darie- St. Pavel, Patriche, Mihaes, Strat- S. Ichim, Ardei- Artenie, Scânteie, A. Popa- Ghindea.

PUBLICITATE

Vineri, Aerostar va disputa un al doilea meci-test, pe terenul Cetatii Tg. Neamt, pentru ca saptamâna viitoare sa participe la un “triunghiular” la Târgu-Secuiesc, la care vor mai fi prezente alte doua grupari din Liga a III-a: Sepsi si Odorhei.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

  1. Bravo, CS. Aerostar Bacau. Va batut greu o echipa care a promovat in liga. 2. oricum felicitarii baietiilor si antrenorilor. E adevarat ca ati pierdut, dar ati pierdut frumos. Sa tinem cont ca Bucovina pojorata sa intarit. Si nu au reusit sa dea mai multe golurii. Eu cred ca aerostarul poate sa promoveze in liga. 2

LĂSAȚI UN MESAJ