Divizionara C bacauana Aerostar se aliniaza azi la startul pregatirilor in vederea editiei de campionat 2016-2017. Si o face sub comanda unui nou antrenor: Mihai Ionescu. Fostul tehnician al Ceahlaului s-a aflat in vederea “aviatorilor” si iarna trecuta, insa la vremea respectiva, tratativele nu au fost duse la bun sfârsit.

De data aceasta, conducerea Aerostarului a ajuns la un acord cu Misu Ionescu, care va prelua astfel functia de antrenor lasata libera dupa plecarea lui Florin Otelita. La reunirea prevazuta azi, la ora 15.30, la stadionul “Aerostar”, bacauanii se vor prezenta cu un lot din care nu mai fac parte fundasii Stefan Pavel si George Patriche.

In ceea ce priveste noutatile, pentru moment, acestea sunt reprezentate de trei tineri jucatori adusi de Mihai Ionescu de la Ceahlaul. Foarte probabil, insa, in perioada imediat urmatoare, lotul Aerostarului va inregistra si alte mutari.

“Si in acest an, mizam mult pe tinerii jucatori, in principal cei crescuti in propria curte. Pe lânga lansarea unor fotbalisti de perspectiva, obiectivul nostru este o clasare in 1-6”, a declarat presedintele sectiei de fotbal a Aerostarului, Valerian Voicu. Campionatul Ligii a III-a este prevazut sa inceapa la finalul lunii august.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

3 COMENTARII

  1. ….cei crescuti in propria curte????mda,probabil se refera la echipa de juniori A1,insa ???unii juniori de pe acolo au cam 120 kg,la baraj au luat vreo 11-12 goluri de la Pascani, daca la aia se refera domnul Voicu????atunci e ok,locul 1-6 din…..probabil din 7 echipe, una sau doua retragandu-se pana in iarna…..adevarat, o expresie comico-tragica gen Aerostar, opriti-va ,nu faceti decat sa fiti fff ridicoli, lumea stie ce e la voi,asa ca….stati linistiti,nu mai ,,musca,, nimeni nimic …..e bine sa va uitati in tribuna la un meci de acasa si va veti da seama cine sunteti

  2. Singura concluzie: daca Tica Sofronie nu mai e la Aerostar s-a ales praful din echipa. E jale mare de tot asa cum se vede si din comentariul lui radumaf…Tica te imploram sa te intorci si sa preiei echipa, juniorii ba si postul de portar…esti unica speranta…nu ne lasa Tica…mare om, mare caracter

LĂSAȚI UN MESAJ