Divizionara C Aerostar a inceput cu o victorie seria jocurilor de verificare din aceasta iarna. Sâmbata, “aviatorii” au câstigat cu 1-0 amicalul disputat in fieful colegei de serie, FC Panciu, unicul gol al intâlnirii fiind inscris in min. 75, de Vladut Scânteie.

“Jocul s-a desfasurat pe un teren greu, care a intrebuintat mult ambele formatii”, a declarat antrenorul Aerostarului, Florin Otelita, care a utilizat urmatoarea formula de echipa: Savu- St. Pavel, Patriche, Ardei, A. Popa- Strugariu, S. Ichim- Padovei, Chirila, Oanea- Scânteie.

Au mai evoluat: Craciun, D. Filip, Honea, Hâncu si Strat. Au absentat R. Gheorghe si Arteni, ambii cu probleme medicale. Urmatorul test al bacauanilor va avea loc miercuri, 27 ianuarie, la Piatra Neamt, contra echipei de liga secunda, Ceahlaul.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ