De astazi, Aerostar intra in cantonament. Stagiul de pregatire centralizata al divizionarei C se va desfasura in Bacau si se va incheia la finalul saptamânii viitoare. Cantonamentul va include si un meci de verificare sâmbata, atunci când Aerostar va juca impotriva Sport Clubului.

“Aviatorii” se confrunta si cu o serie de probleme de efectiv. Astfel, pe lânga mai vechile indisponibilitati ale lui Petrache, Leonte si Cristi Matei (toti trei operati la genunchi), in infirmierie au intrat si Stefan Pavel, Chirila si Patriche. Acestia se confrunta cu inflamatii severe in urma jocului-test de la mijlocul saptamânii trecute, cu Ceahlaul Piatra Neamt.

De notat faptul ca Sorin Ichim (aflat la un moment dat in vizorul Rapidului CFR Suceava, echipa pregatita de fostul antrenor al “aviatorilor”, Costel Ilie) va continua la Aerostar.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ