Astazi, de la orele 11.00, isi va relua pregatirile si singura divizionara C a Bacaului, Aerostar. Ramasa fara antrenorul principal Costel Ilie, care a ajuns la finalul lui decembrie la un acord cu Rapid CFR Succeava, gruparea bacauana s-a orientat catre un alt fost tehnician al Ceahlaului, Mihai Ionescu.

Desi tratativele dintre Aerostar si Misu Ionescu sunt avansate, prezenta antrenorului 47 de ani la reunirea de azi a “aviatorilor” se afla sub semnul intrebarii. Pe lista noutatilor figureaza mijlocasul central Chirila (ex FC Willy, Petrotub Roman si Cetatea Târgu-Neamt) si portarul Savu, cedat de Sport Club la schimb cu Alex Belecciu. Exista posibilitatea ca divizionara C bacauana sa-l cedeze in aceasta iarna pe Sorin Ichim, mijlocasul in vârsta de 24 de ani fiind dorit de Costel Ilie la Rapid CFR Suceava.

Totodata, in perioada urmatoare, Aerostar va testa o serie de tineri jucatori care au menirea de a completa lotul vaduvit de absentele din motive medicale ale lui Dragos Petrache si Cristi Matei, ambii operati la genunchi anul trecut.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ